18.2.2006

Näin unta Blogilista-nimisestä tietokilpailupelistä. Ehdin nähdä vain yhden kysymyksen siinä piti yhdistää elementtejä (esim. öljykangastakki) blogeihin. Yksi niistä oli Osasto 8, kun heräsin piti käydä katsomassa oliko sellaista listalla. Ei ollut.

Petyin kovasti kun en ehtinyt selata kaikkia kysymyksiä läpi, ehkä he kysyivät jotain minustakin.
Olen viimeaikoina nähnyt unia joissa etsin jotain mutta en löydä, esimerkiksi juttua aikakauslehdestä, jonka sivut vaihtavat koko ajan paikkaa.

3 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Jos perustaisin mielenterveysasioihin keskittyvän blogin, niin nyt tiedän, mikä sen nimeksi tulisi.

Anonyymi kirjoitti...

Heh! Ilmiselvästi liian paljon bloggausta :)
Voi kun toiset muistaa omat unensa :(

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Siinä unessa Osasto 8 oli jopa aika tunnettu, minä en vain ollut ikinä lukenut sitä. Eikä blogipelikään hämmästyttänyt, se oli tummansinisessä pienehkössä rasiassa. Muut yrittivät samalla peata jotain hämärää hämähäkkipeliä, siinä oli laudalla läpikuultavia kolmiuloitteisia (ehkä ne olivat hologrammeja) hämähäkkejä, jotka piti saada muutetuksi joksikin muiksi hahmoiksi. Minä onnistuin siinä, tosin se muutti jatkuvasti muotoaan, kuninkaaksi ja lohikäärmeeksi ja vaikka miksi.

Minä muistan unet vain jos ne ovat olleet juuri ennen heräämistä. Tuo taisi olla ensimmäinen blogiuni, muista nettijutuista olen kyllä nähnyt unia.

Minulla on varmaan vieläkin tuollaista turvattomuutta, Kops. Luulen että viime aikojen ahdistavat unet liittyvät epävarmaan elämäntilanteeseeni, pitäisi saada tehtyä se opinnäytetyö, pelottaa miten onnistun siinä. Toisaalta elämäni muuttuu lähiaikoina (ensi syksynä), pitää hakea töitä ja muuttaa. Unenikin ovat hermostuneita.

Blog Widget by LinkWithin