7.6.2007

Mainos

Sain isältäni sähköpostia kirjaani liittyen. Verkkokauppa ei ole vieläkään toiminnassa mutta kirjaa voi tilata häneltä suoraan (sähköpostiosoite vesanias at enostone.fi, tuo noin naamioituna, jos vaikka spammaajat eivät huomaisi sitä). Kirjan normaalihinta kustantajalta tilattuna on 25 euroa (Akateemisen verkkokauppa näyttää pyytävän siitä vähän reilut 30 euroa), blogin lukijoille taas 18,75. Siihen päälle tulee postikulut, Suomeen 3 euroa ja Eurooppaan 4. Eli kirjan hinta postikuluineen on 21,75 tai 22,75. Alennuksen saa kun mainitsee "lukevansa Katrin blogia" tai jotain vastaavaa, Näkymätöntä tyttöä ei kannata mainita koska isäni ei tiedä blogini nimeä.
Jos siis joku haluaa kirjan ostaa (sitä saa joistain kirjastoistakin, hassua kyllä Turun kuudesta kappaleesta viisi näyttää olevan lainassa).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko muuten syönyt allergialääkkeitä koko kevään? Väsymyksesi voi johtua jopa pelkästään niistä. Itse jos otan yhden pikkupillerin antihistamiinia esim. Zyrteciä, niin muutun apaattiseksi ja uniseksi, vähän masentuneeksi jopa. Onneksi vain aivastuttaa silloin tällöin, joten selviän ilmankin "unilääkettä".

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Zyrtecia minunkin lääkkeeni on ja aika tehokasta unilääkkeenä. En ole syönyt sitä koko kevättä, ehkä pari viikkoa vasta, enkä kauhean säännöllisesti. Yritän taas olla ilman, toissailtanakaan en tainnut ottaa lääkettä ja vasta tänään on vähän terävämpi olo (kauhean laiska mutta ei tokkurainen niin kuin parina viime päivänä). Allergiaoireeni eivät ainakaan vielä ole kauhean pahoja, onneksi.

Blog Widget by LinkWithin