29.6.2007

Minun piti soittaa tänään kolme tärkeää puhelua mutta lykkäsin ne maanantaille.

Elämäni on vaihteeksi vähän sosiaalisempaa, tapaan kohta Orange seedsin ja sitten vien isäni ja äitipuoleni kahville kiitokseksi muuttoavusta (meidän piti käydä jo sunnuntaina mutta minulla ei silloin ollut käteistä). Illalla voi vielä valita tapaako sukulaisia vai käykö yhden foorumin miitissä, tällä hetkellä kallistun sukulaisten kannalle. Eilen kävin katsomassa kun äitipuoleni kruunattiin vääräksi kuningattareksi keskiaikamarkkinoilla.

Uuteen asunttoon posti tulee jo aamulla, se on paremmin kuin vanhassa asunnossa jonne posti saattoi tulla milloin tahansa aamupäivän ja iltakuuden välillä. Minulla on ovessa postiluukkukin, se tuntuu jotenkin ylelliseltä ihmisestä joka on aika asunut taloissa joiden postilaatikot ovat ties missä kaukana. Kunhan vain vielä muuttaisivat oven nimen oikeaksi.
Tänään posti toi yhden palkkatodistuksen, niinpä pystyin lopulta hakemaan toukokuun työmarkkinatukea. Kesäkuun työtön-lapunkin palautus taitaa olla minulla tänään.

Uudessa asunnossa tuntuu edelleen mukavalta ja nukunkin paremmin kuin Oulussa. Se taitaa kyllä johtua lähinnä siitä että muuttostressi ei enää vaikuta.

3 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Oli mukava tavata pitkästä aikaa. Odotan innolla niitä tupareitasi, jännää nähdä asuntosi:)

Tarjoilen muuten ensi tiistaina joskus iltapuolella synttärikakkukahvia meillä kotona. Tulossa on kasi tamperelaista naispuolista ystävääni ja yksi Turkulainen tyttö.
Olet ilman muuta myös tervetullut kylään silloin (mutta mitään lahjoja ei missään nimessä saa tuoda, nolostun aina moisesta:))
Jos tuntuu siltä että tuntemattomien ihmisten seura ahdistaisi tai muuten vaan vaivaannuttaisi niin ymmärrän kyllä ilman muuta ellet tahdo silloin tulla. Tervetullut olet kuitenkin. Voin laittaa sähköpostitse tarkempaa informaatiota kellonajasta ja osoitteesta jos olet kiinnostunut kyläilemään silloin.
(Aika riippuu siitä koska Tamperelaiset pääsevät paikalle)

Anonyymi kirjoitti...

Minä tässä jo mietin, että mistä sitä saisi pimeille syyskuvausretkille seuraa kun lähdit Turkuun :) Mutta pitää tulla käymään siellä joskus kylässä.

Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Orange seeds, oli todellakin hauskaa tavata. Ja kiitos kutsusta, tosin taitaa jäädä väliin kun äitini on tulossa huomenna kylään.

Fanta, jään kyllä kaipaamaan valokuvausretkiä ja tietysti -seuraakin. Tervetuloa kyllä kylään tänne :)

Blog Widget by LinkWithin