17.6.2007

Tänään olen pitänyt vähän vapaapäivää pakkaamisesta. Tyhjensin loputkin tavarat vaatekomerostani niin että sain siirrettyä osan laatikoista sinne. Aamulla huoneeni oli niin täynnä laatikoita ja epämääräisiä jätesäkkejä että vain pieni polku johti tietokoneelta keittiöön (tärkeimmät paikat, tietysti). Nyt täällä pystyy kävelemäänkin. Minun olisi pitänyt tänään käydä vielä läpi vaatekaapin päällä olevia laatikoita katsoa miten täysiä ne ovat (siellä on ainakin yksi laatikollinen Hollannin aikaani liittyviä papereita, esitteitä ja junalippuja ja muuta sellaista. En ole vielä valmis hankkiutumaan niistä eroon.

Tapasin tänään kirjavaihtotutun, sain vielä yhden kirjan luettavaksi. Ei hänen kokoelmassaan oikeasti ollut kauheasti muita kirjoja jotka olisin halunnut lukea. Olen päässyt hänen avullaan lukemaan aika monta kirjaa tänä keväänä, sellaisia joita en olisi varmaan koskaan lukenut. Hän sai tietysti saman mahdollisuuden minulta.

Tapasin myös isäni ja äitipuoleni, jotka olivat läpikulkumatkalla pohjoiseen. Kävimme syömässä ja he kävivät katsomassa tavaroitani, olin vähän huolissani siitä mahtuvatko ne kaikki autoon mutta kuulemma siinä ei pitäisi olla mitään ongelmaa.

Muutto vie kaiken energian ja ahdistusta ei edes ehti ajattelemaan.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin