26.6.2007

Uudessa asunnossa on edelleen mukavaa, vaikkei tavaroiden purkaminen juuri edistykään (olen sen sijaan päällystänyt kolme laatikkoa puoliksi decoupage-lakalla ja vanhoista Kotiliesistä revityillä paloilla. Nekin pitäisi tehdä loppuun). En ole ehtinyt tutkimaan lähiympäristöänikään, kaikki aika on mennyt pöydän metsästämiseen (lähestyskirppikseltä halvalla, sieltä löytyi myös hauska tuoli) ja kummallisten mutta halpojen verhojen ostamiseen. Laittaisin kuvia ellei muistitikkuni olisi kuollut.

Asioiden hoitaminen vie kauheasti aikaa. Tänään kävin Kelassa (ankeampi kuin Oulussa mutta virkailija muistutti entistä kämppistäni joka oli pirteä kilpatanssija) ja työvoimatoimistossa, siihen tuntuu menneen koko päivä. Olen nyt isäni toimistolla, täällä pääsen nettiin jos viitsin pyöräillä sen neljä kilometriä kaupunkiin. Täällä asuminen tekee ihan hyvää kunnolleni.

6 kommenttia:

Artakserkses Ensimmäinen kirjoitti...

Kannattaa myös etsiä kierrätyskeskus jos sellainen on kaupungissa. Silloin tällöin löytyy yllättävän laadukasta tavaraa halvalla. Nimim. "melkein uusi runkopatjasänky 25 eurolla" ;)

orange seeds kirjoitti...

Onnea uuteen kotiisi!
Tulin juuri reissusta kotiin, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin Jet lag vaatii veronsa vielä parin seuravan päivän ajan.
Vähän myöhemmin olisin kyllä tarjolla kahviseuraksi jos kiinnostaa:)

Oola kirjoitti...

Oe Runosmäessä! Siellä kävin kouluni Turkuun muutettuani yläasteelle asti. Kiva alue, vaikka betonimöhkäleitä ovatkin talot. Se viereinen pururata/luonnonsuojelualue on loistava, talvella mahtiladut. Vieressä komea kalliopaikka, jossa kävin itse havaitsemassa tähtiä koko teini-ikäni.
Ja komeat on kallion jään jättämät jäljetkin (niitä täällä riittää!).

Markkinoilla on tänään klo16-20 kenraaliharjoitus, jota saa tulla katsomaan. Paikalla ei vielä ole myyjiä saatika 5000 muuta asiakasta.

orange seeds kirjoitti...

Niin joo. Keskiaikamarkkinat ovat tänä viikonloppuna. Ajattelitko mennä katsomaan? Itse ajattelin mennä perjantaina joskus puolilta päivin kun pääsen tentistä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Artakserkses Ensimmäinen, kierrätyskeskus löytyy, siellä täytyy käydä kun saan taas rahaa. Tosin muuta en tällä hetkellä tarvitse kuin kirjahyllyn. Sänkyä en kyllä ehkä uskaltaisi ostaa, kuvittelen että niissä on kauheasti pölypunkkeja.

Orange Seeds, kahviseura kyllä kiinnostaisi ja olen jossain vaiheessa menossa keskiaikamarkkinoillekin.

Oola, Runosmäki vaikuttaa tähän mennessä ihan mukavalta, taloissakin on outoa viehätystä. Asun oikeastaan Pallissa, se tuntuu näyttävän vähän erilaiselta kuin varsinainen Runosmäki jossa olen saanut käytyä kerran. Lähiluontokin on vielä näkemättä mutta ehtiihän sitä.

Nobelstraat kirjoitti...

En kyllä suosittele Eko-Toria, jos tarkoitat kierrätyskeskuksella sitä. Riistohinnat ja huono palvelu. Käy mieluummin kirppareilla.

Esim. pyörät; kun olin jossain vaiheessa muutama vuosi sitten ostamassa pyörää, niin halvin, hallin nurkkaan kiinni ruostunut, arviolta 60-luvulta oleva vanha romu olisi ollut 80 euroa. 80e!! Ihan järjetöntä, kun esim. Hollannissa maksoin 50e hyväkuntoisesta, noin 20v vanhasta miesten "kilpapyörästä", toimivat ratasvaihteet ja kaikki.

Blog Widget by LinkWithin