3.7.2007

Äitini tulee vierailulle tänään, olen yrittänyt varautua siihen, siivoamalla ja vähän miettimällä tekemistä (retki Ruissaloon, ainakin). Kotimatkalla pitää vielä pyöräillä yhden Prisman kautta, lähikauppani ei myy laktoositonta maustamatonta jogurttia. Pitäisi keittää raperperikiisseliäkin.
Ostin tänään bussikortin, ensimmäisen sen jälkeen kun asuin Hollolassa ja kuljin bussilla Lahteen. Nämä matkat ovat onneksi halvempia, varsinkaan kun en suunnittele käyttäväni korttia kuin silloin kun on aivan pakko. Kuten vaikka nyt äitini vierailun aikana, kotoani on vähän turhan pitkä matka kaupunkiin kävellen, varsinkin kun perilläkin pitäisi kävellä. Tuntuu oudolta asua paikassa, jonne kulkee busseja parhaimmillaan kymmenen minuutin välein. Lapsuudessani lähin pysäkki oli kilometrin tai parin päässä ja keskustaankin oli vain kolme kilometriä joten opin hyötyliikkumaan.

Jouduin maksamaan heinäkuun vuokran luottokortilla. Se tuntuu vähän tympeältä varsinkin kun minulle pitäisi tulla tällä viikolla rahaa mutta ne eivät ehtineet nyt tähän vuokranmaksuun, varsinkaan kun en varmaan ehdi tällä viikolla enää tulla tänne isäni toimistolle (ja ensi viikolla minulla on ehkä jo netti kotona).

2 kommenttia:

Nobelstraat kirjoitti...

Tarkoitatko tampereentien prismaa?
Jos tarkoitat, ja jos se on riittävän lähellä asuntoasi, niin sitä kannattaa käyttää eniten. Vieressä on vielä Lidl, jossa voi myöskin käydä ostamassa halvalla kaikkea (jos syystä tai toisesta boikotoi sitä, jotkuthan boikotoi...). Tämä huomio nimittäin vaan siksi, että Länsikeskuksen kaupat ovat varmaan vähän lähempänä asuinaluettasi, mutta Prisma on halvempi. Olen vertaillut aika paljon tässä vuosien varrella.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tarkoitan juuri sitä. Minun piti mitata kartasta ja se on noin kilometrin lähempänä kuin Länsikeskuksen kaupat, asun ihan tuon alueen itäreunalla. Sinne menee paljon mukavampi reittikin.

Blog Widget by LinkWithin