2.7.2007

Netittömyyden jatkuessa netin käyttö tuntuu kiinnostavan aina vain vähemmän. Tuntuu siltä että aina kun pääsen vaikka tänne isäni toimistolle on niin paljon kaikenlaista asioiden hoitamista ettei energiaa ole juuri huvikäyttöön, siis vaikka blogien lukemiseen. Nettiyhteyden omaan kotiin pitäisi tulla ensi viikolla, silloin varmaan innostuskin palaa.

Välillä minulla on ollut vähän tylsääkin mutta minulla on ollut niin paljon tekemistäkin ettei sille ole ollut aikaa. Perjantaina tapasin Orange Seedsin, käytin isääni ja äitipuoltani kahvilla kiitokseksi muuttoavusta ja illalla tapasin vielä pari suklaistani ja kävimme porukalla tutustumassa Turun uuteen pääkirjastoon, jossa äitipuoleni työskentelee.
Lauantaina sain lopulta purettua kaikki laatikot, vaatehuone on nyt aivan täynnä ja olomakuuhuone niin tyhjä että siellä kaikuu. Kävin katsomassa vielä keskiaikamarkkinoita ja pyöräilin pitkää reittiä takaisin.
Sunnuntaina olin kauhean väsynyt allergialääkkeen vaikutuksesta enkä olisi varmaan saanut tehtyä mitään. Onneksi minut houkuteltiin kymmenen kilometrin kävelylle Ruissaloon. Siellä oli jo vähän kypsiä mustikoita ja metsämansikoita, sen verran että huomasin marjahulluuden tulevan taas. Se johti siihen että tänä aamuna pyöräilin kodinkoneliikkeisiin katsomaan pakastamia ja taidan ostaa pienen arkkupakastimen kunhan saan vähän rahaa. Jäätelökään ei selviä jääkaapin pakastelokerossa.

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mukava lukea että olet asettunut ihan kotoisasti jo Turkuun. Olin viime vuonna keskiaikaisilla markkinoilla ja oli tarkoitus myös tänäkin vuonna tulla tuolloin isän luona käymään mutta aikataulu ei antanut periksi. Luonto siellä on tosiaan paljon vehreämpi ja runsaampi kuin täällä, jopa kesällä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olen kotiutunut yllättävän helposti, sitä auttaa varmaan se että Turku on ennestään tuttu kaupunki ja tietysti perheenjäsenilläkin on vaikutusta, helpompaa tulla kaupunkiin jossa tuntee jo valmiiksi väkeä. Ouluun muutto oli aivan erilainen, aivan vieras kaupunki ja olin muutenkin silloin epävarmempi.

orange seeds kirjoitti...

Vai mustikoita. Minullakin olisi kyllä pakkasessa tilaa, ja hilloakin olisi mukava tehdä...
Marjaretki?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Marjaretki olisi hauska :)

Blog Widget by LinkWithin