12.8.2007

Juhlat ovat ohi ja menivät minusta hyvin, vaikka asunnossa oli kamalan kuumaa vähän viileämmästä säästä huolimatta ja ruokaa jäi kamalasti (en pysty heittämään hyvää ruokaa poiskaan joten varmaan vain syön ne ja murehdin painoani). Tuolikokoelmani on karttunut sen verran että jokaiselle riitti oma, Oulun asunnossa vieraat joutuivat yleensä istumaan rivissä sängyllä. Tänne olisi mahtunut hyvin vielä toiset viisi vierasta, tosin minulla ei olisi ollut tarpeeksi lautasia.

Kirjoitin tänään fanikirjeen, ehkä ensimmäisen ikinä kirjoittamani. Olen kyllä ollut fani mutta minulla ei ole ollut mitään tarvetta ottaa yhteyttä idoleihini. Muistan edelleen kauhulla sen kun siskoni pakotti minut hakemaan Neil Gaimanin nimikirjoituksen, olisin mieluummin ihaillut häntä vain kauempaa.
Ei tuo tänään kirjoittamani ollut edes varsinainen fanikirje enkä ole tuon ihmisen varsinainen fani mutta ensimmäisen kerran olen halunnut kirjoittaa jollekin ja kertoa miksi pidän hänen tekemisistään. Sitä pitäisi harrastaa enemmänkin.
Olen kuunnellut neuloessani podcasteja ja pari viikkoa sitten törmäsin yhteen todella hauskaan. Carry kirjoittaa vähän neulomisesta ja kehräämisestä (haluaisin opetella kehräämään mutta luulen ettei allergiani innostuisi siitä), mutta lähinnä hän kertoo tarinoita, omasta elämästään ja eläimistään ja sellaisesta. Hänellä on ehkä vähän outo huumorintaju, sellainen etteivät ihmiset tajua sitä aina huumoriksi ja hänen tarinansa ovat kiinnostavia, tai hänen tapansa kertoa niitä on. Ja hän puhuu aika selkeää englantia, helpottaa kuuntelemista.

5 kommenttia:

Nobelstraat kirjoitti...

Kiitos kutsuista! Oli kivaa, ja myös aika mielenkiintoista. Jos ei lasketa paria nettideittiä joilla kävin joskus, niin en ole ikinä aikaisemmin tavannut ihmisiä netin kautta, siksi oli mukava nähdä millaisia ihmisiä on kirjoittajien takana.

Oon melkeinpä kateellinen niistä sun maisemaikkunoista. :)

orange seeds kirjoitti...

Kuuma oli todellakin, hyvä luoja sentään että olikin. Kävimme vielä miehen kanssa illalla kävelemässä ihan vaan sen takia, etta ulkona oli vähän viileämpää.
Suklaat taisivat tulla ihan tapreeseen. Mies oli kuulemma juuri kaipaillut pitkästä aikaa Maraboun suklaata. Nytpä sai. Taidan itse kohta rouskuttaa kahvin kera sitä Pandaa. (Marabou oli makeampaa kuin muistinkaan, miestä tosin ei näy haitaavan)

Panu kirjoitti...

Kiitän minäkin kaikkien kolmen puolesta, vaikka hiki ja hiostus olikin hirmuinen. :(

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos teille kaikille vierailusta :)
Eilen oli jo aika paljon viileämpää mutta onneksi ette osuneet tänne lauantaina, silloin oli aivan kamalaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan minunkin puolestani

Blog Widget by LinkWithin