3.8.2007

Tervetuloa!


Toivottavasti tuosta saa selvää. Osoitteen saa sähköpostilla. Minusta olisi hauskaa tutustua uusiin ihmisiin täällä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi että nyt on sitä etäisyyttä välissä :P

Anonyymi kirjoitti...

t. Fanta

orange seeds kirjoitti...

Jee, tätä on jo odotettu:)
Minä tulen ja tuon ruokaa. Toivottavasti nyt pääsen vaikka ilmoittaudun vain täällä enkä sähköpostitse..?:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Fanta, se on kyllä harmi :)

Orange seeds, hauskaa jos joku pääsee ja haluaa tulla :) Ei tarvitse ilmoittautua muuten, se on vain osoitteen saamista varten, en viitsi julkaista sitä täällä.

orange seeds kirjoitti...

No ei tietenkään mitään osoitetta netiin. Mutta ajattelinkin että saan sen samalla jos vaikka ehtisimme käydä ensi viikolla taas metsäretkellä:)

Nobelstraat kirjoitti...

Voiko ilmoittautua, että "tulee ehkä"? Kun nimittäin sen verran utelias olen, että mielelläni tulisin vähän kuikuilemaan ja katsomaan millaisia ihmisiä on nimimerkkien takana. Mutta en ole varma, olenko Turussa ensi sunnuntaina, on vähän siinä ja siinä.

Panu kirjoitti...

Kun me ei sitä piknikkiä ilmeisesti tänä kesänä saatu aikaiseksi :( niin jos me vaikka Marian kanssa tultaisiin ja pyydettäisiin ystäväni Suuri Tiedemies mukaan. Hän voi tuoda mukanaan sekopäisen romaanikäsikirjoituksensa nokkaeläimistä. Voidaan me ottaa ruokaakin mukaan.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Nobelstraat, ei minä niitä ilmoittautumisia tarvitse muuhun kuin osoitteen jakamiseen, ei tarvitse sitovasti ilmoittautua :) Joten tervetuloa, samoin Panu ja kumppanit. Osoitteen saa tosiaan sähköpostilla.

Blog Widget by LinkWithin