5.3.2008

Harmillista:
Yritin pestä pyykkiä mutta pesukoneeseen oli vaihdettu uudet hanat (hyvä, vanhat olivat huonot) ja vaikka ne olivat niin auki kuin vain pystyivät olemaan ei sieltä ilmeisesti tullut tarpeeksi vettä ja kone ei suostunut käynnistymään. Osa vaatteista oli kuitenkin märkiä ja päädyin (lisäys klo 20.13, ajatus oli katkennut) pesemään ne kylpyammeessa. Se oli aika hauskaa, vaatteet olivat veden alla ammeen pohjalla ja kävelin niiden päällä edestakaisin. En tiedä tulivatko ne puhtaaksi mutta ainakin niistä tulee kuivia ja ne voi laittaa muun likapyykin joukkoon. Yritin ilmoittaa viasta huoltoyhtiölle netin kautta mutta en tiedä menikö viesti perille, sain vain virheilmoituksen. Ehkä minun pitää soittaa sinne (kauhistuttavaa).
Outo ahdistus.
Sain eilen lopulta paketin eräältä amerikkalaiselta neulojalta joka on neulonut minulle lapasia lapasvaihdossa. Paitsi etteivät ne olleet lapaset vaan kyynärpäihin asti ulottuvat sormettomat kädenlämmittimet paksusta kutittavasta vaaleanpunaisesta ja ruohonvihreästä langasta. Mukana tuli kyllä villasilkkisekoitelankaa, joka on sen verran mukavaa etteivät epäkäytännölliset "lapaset" haittaa, tosin sekin on kummallisen väristä (hän kyllä tiesi millaisista väreistä pidän mutta ei tainnut ajatella sitä). Ja arkillinen supersankariaiheisia siirtokuvatatuointeja. Mutta ainakin sain jotain, jotkut vaihtoon osallistuneet ovat jääneet kokonaan ilman.
Vedenkeittimeni hajosi.
Sivuvaikutukset vain jatkuvat.

Ilahduttavaa:
Aurinko.
Eilinen vierailu ystävän luona ja sieltä kaupungille (etsin vedenkeitintä mutta ostinkin harmaan mekon. Erikoista).
Heräsin viime yönä vain kolme kertaa.

4 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Lause on tainnut katketa...
"osa vaatteista oli kuitenkin märkiä, ja päädyin" mitä?:)

Inhat sivuvaikutukset. Onneksi kontrollikäynti on niinkin pian, ei tarvi siten ainakaan määrättömästi kärvistellä, jos eivät tunnu menevän ohi.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Niinpä olikin, hyvä kun huomasit :)

Sivuvaikutuksiin on liittynyt nyt myös ruokahaluttomuus joka ei ole niin kauhean tietenkään. On tuo oikeastaan aika huvittavaa.

orange seeds kirjoitti...

Viinirypäleet on todettu hyväksi ravinnoksi silloinkin kun ei mikään oikein maistu. Kuulemma raskauspahoinvoivatkin mussuttavat niitä. Ja nenäleikkauksesta toipuvat:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Viinirypäleet ovat kyllä hyviä, täytyy katsoa jos niitä olisi edullisesti kaupassa.

Blog Widget by LinkWithin