9.4.2008


Lähetin maanantaina äidilleni syntymäpäivälahjan, se oli perillä eilen, laatikko tungettuna postilaatikkoon. Hän sai villasilkkisormettomat ja virolaisen sievän kermakon tai maljakon tai jonkin kupin.

Viime yönä en herännyt kuin ehkä hetkeksi.

Viime syksystä asti urhoollisesti neulomani villatakki lähestyy loppuaan. Vielä napit, langanpäiden päättely ja höyrytys ja ehkä voin laittaa sen jo huomenna päälle (täällä on sopivan kolean sää lämpimälle neuleelle).

Tänään en saanut mitään paketteja postista, lievä pettymys (mutta ehkä lankani eivät olisi ehtineet yhdessä päivässä Englannista. Hiusvärin kohtalo ihmetyttää kyllä hiukan, se on ollut kohta viikon matkalla. Ehkä joku jumalolio ei halua minulle vihreitä hiuksia?).

Rappukäytävässä oli kaksi lappua, toisen mukaan vesi on poikki huomisesta kahdeksasta alkaen ja toisen puoli yhdeksästä. Täytyy varmaan varautua siihen ettei tarvitsisi vettä kahdeksan jälkeen.

Olin tänään töissä toimistolla ja oloni on heti parempi, kummasti auttaa kun on ihmisten ilmoilla. Vaikka olen kyllä edelleen sitä mieltä että pystyn työskentelemään hyvin kotonakin mutta toimistossa ja työyhteisössä omat hyvät puolensa (minun on hyvin helppo työskennellä isäni kanssa, muita ihmisiä siellä ei yleensä olekaan).
Aamupäivän tein majakkatyötä, iltapäivällä korjasin yhtä taittoa oikovedoksen perusteella. Huomenna minun pitäisi aloittaa yksi isompi projekti. Minusta tuntuu siltä että minua pitäisi jännittää, että jos en jännitä niin se menee pieleen mutta jotenkin luotan omiin taitoihini, olen tehnyt sellaisia juttuja ennenkin mutta en noin laajaa (mutta se tarkoittaa vain sitä että työ kestää vähän kauemmin).

2 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Onpa tosiaan sievä kermakkoasiakko :)

Ihmisten ilmoissa on tosiaan vissit hyvät puolensa! (Joskin he pidemmän päälle saattavat alkaa ärsyttää.)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olisi hyvä että pääsisi sellaiseen tasapainoon että voisi olla tarpeeksi ihmisten ilmoilla mutta ei liikaa, minä tarvitsen kyllä hyvin paljon yksinoloakin.

Blog Widget by LinkWithin