18.4.2008

Töiden jälkeen minulla ei oikein ole energiaa kirjoittaa mitään syvällistä joten tässä hajanaisia sattumuksia lähiajoilta.

Työtuolini hajosi eilen. Se on natissut uhkaavasti viime aikoina ja eilen siitä tipahti selkänoja. Onneksi en itse tippunut perässä. Kokeilen nyt toimiiko jumppapallo siinä, sen pitäisi olla terveellistä.

Ostin eilen leipäjuustoa, olin unohtanut miten hyvältä se maistuu. Olen syönyt viime aikoina aika paljon salaattiakin, ehkä ruokavalioni muuttuu terveelliseksi kesän lähestyessä.

Näin tänään kaksi sepelkyyhkyä ja sinivuokkoja.
Kun muutin pois Hämeestä jäin kaipaamaan valkovuokkomattoja (ja kraanavettä ja Lahden kaupunginkirjastoa), Nyt asun taas sellaisella seudulla.

Löysin eilen sattumalta Stephen Fryn podcastin. Aika mielenkiintoinen, erityisesti kolmas jakso jossa hän puhuu Oscar Wildesta (pidän heistä molemmista ja huumoristaan).

Olen suhtautunut vähän epäluuloisesti scrapbookingiin (esimerkiksi sen nimen takia). Nyt tajusin että siinä käytetyt albumit ja tekniikat sopivat hyvin leikekirjaan (niinpä, en tiedä miksi tajusin sen vasta nyt) jota olen suunnitellut Hollannin ajastani. Keksin myös että voisin tulostaa kuvia äitini kasvimaan kukista ja tehdä niistä äitienpäivälahjan, tilasin isomman albumin lisäksi pienehkön pahvilaatikon jonka sisällä on pahvikortteja. Kävin katsomassa paikallisessa askarteluliikkeessäkin mutta en pitänyt heidän valikoimastaan. Sekalaista paperitavaraa minulla on vaatehuoneessa kaksi laatikollista, ne eivät tosin varmaan ole kaikki happovapaita (mutta japanilaiset käsintehdyt paperit ehkä ovat?). Jos joku on perehtynyt aiheeseen niin vinkit ovat tervetulleita (samoin jos joku haluaa suositella hauskoja podcasteja).

Minusta tuntuu että minun piti kirjoittaa jostain muustakin mutta en muista mistä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on samanlainen työtuoli. On sekin hajoamassa. Mitään ei ole vielä irronnut, mutta se paukahtee välillä äänekkäästi ja uhkaavasti kun asentoa sattuu vaihtamaan sopivasti. Se sitten näiden tuolien kestävyydestä.

Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Varaudu pahimpaan :) Minua vähän ärsyttää, nuo tuolit eivät olleet minusta ihan halvimmasta päästä, alennuksessakaan ja saisi kestää vähän kauemmin.

Täytyy huomenna tutkia saisiko selkänojan kiinnitettyä uudelleen, en ole varma pääseekö sen kaikkiin ruuveihin käsiksi.

anne-mari kirjoitti...

Scrapbooking on iso business taalla usassa. Askartelukaupat, ja myos tavaratalojen askarteluosastoista on suuri osa nimenomaan scrapbooking tavaraa. Olen niita kauniita papereita ja tarroja hiplaillut kohta nelja vuotta, mutta nyt kun vihdoinkin sain hyvan valokuvatulostimen, paatin antaa scrapbookingille tilaisuuden. Ostin aloituspaketin mista pitaisi loytya albumin lisaksi ihan kaikki mita tarvitaan. En ole sita viela avannut, kuukauden se vasta on tuolla syyttavasti minua tuijottanut:) Pitais kylla venya. Minulla on paha tapa pitaa kuvat koneella mista ne sitten vaan poltetaan dvdeille ilman etta pahemmin niita tulostelen.

Anni kirjoitti...

Itse käyttäisin jumppapalloa mielelläni työtuolina, mutta se penteles on hiukan liian matala siihen tarkoitukseen. Pitäisi varmaan olla erikseen matalampi pöytä tietsikalle, että vois käyttää sitä palloa tuolina edes netissä surffaillessa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anne-Mari, minä sain hankittua tulostimen ja paperia ja sitten laitoin ne säilöön vaatehuoneeseen. Pitäisi käydä valokuvat vielä läpi ja se tuntuu mahdottomalta urakalta. Mutta jos ensin etsin kuvia äidin lahjaan ja Hollannin albumiini niin se ehkä sujuu helpommin.

Anni, minäkin huomasin että pallo oli liian matala ja pallo on muutenkin huonon muotoinen työpöytääni nähden, siinä ei päässyt hyvään asentoon. Onneksi sain korjattua työtuolini, siinä istuminen tuntuu taas aika mukavalta (ruuvien tippumisesta huolimatta se on ollut aika hyvä tuoli, ennen sitä selkäni oli jatkuvasti kipeä nyt ei ole ollut pitkään aikaan).

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tuota lukiessa tuli mieleen, että voisin kerrankin tehdä äidilleni äitienpäivälahjan (yleensä vain soitan ja onnittelen) kokoamalla kirjan yhteisitä matkakuvista.

Blog Widget by LinkWithin