22.4.2008

Yksi vuosi on kulunut taas kauhean nopeasti ja blogini täyttää kolme vuotta. Minusta tuntuu aina sen syntymäpäivänä että minun pitäisi kirjoittaa jonkinlainen katsaus menneeseen ja miettiä miten olen muuttunut ja elämäni mutta olen liian väsynyt (nukuin vaihteeksi ihan hyvin mutta menin liian myöhään nukkumaan ja tänään aivoni eivät oikein toimi. Tänään menen taatusti aikaisin nukkumaan).
Olen asunut blogin aikana kolmessa kaupungissa ja kahdessa maassa, olen opiskellut kahdessa koulussa ja minulla on ollut noin kymmenen työnantajaa. En osaa laskea kuinka monta ihmistä olen tavannut blogin kautta, jotkut kerran, jotkut useammin ja joistakin on tullut minulle tärkeitä. Ilman bloggaamisen sosiaalista puolta, netissä ja sen ulkopuolella tapahtuvaa, olisin varmasti lopettanut sen jo ajat sitten, joten kiitos teille kaikille.
Alussa blogini tarkoitus oli purkaa traumojani ja ajatuksiani joilla ei ollut muuta ulospääsytietä silloisessa tilanteessani, ulkomailla hyvin yksin. Kerroin näkymättömyydestä ja seurustelemattomuudesta ja sellaisesta. Kotiin palattuani sille ei ollut enää niin suurta tarvetta ja olin jo kirjoittanut melkein kaikista traumoistani ja kuvittelin että blogi hiipuisi hiljalleen. Sen sijaan se muuttui enemmän päiväkirjaksi ja kummasti olen jaksanut kirjoittaa sitä lähes joka päivä. Alussa anonyymius oli minulle niin tärkeää etten halunnut edes kertoa missä maassa asuin mutta puhun niin mielelläni itsestäni ettei nimettömyyttä kestänyt kauan, nykyään en ole yhtään nimetön.

Ei minulla ollut varmaan muuta kirjoitettavaa tänään kuin että aika kummallista että Näkymätön tyttö täyttää kolme vuotta ja kiitos kun olette lukeneet sitä.

9 kommenttia:

marko77 kirjoitti...

Onnittelut kolmevuotiaalle blogille! :) Lueskelen joka päivä juttujasi suurella mielenkiinnolla - vaikken aina ehdi kommentoimaan.. Mutta kiva, kun olet jaksanut päivitellä blogia!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogille myös täältä! Muutaman vuoden olen täällä pyörinyt, tosin vain lukemassa. Tulen pyörimään varmaan jatkossakin. :)

Kaura kirjoitti...

Tämä on hyvä blogi, kiitos kun kirjoitat :-)

seeds kirjoitti...

Onnea!:)

Elean kirjoitti...

Eipä kestä kiittää, onnea kolmivuotiaalle blogillesi ja kiitos, että olet edelleen jatkanut sitä. :)

anne-mari kirjoitti...

Onnea kolmivuotiaalle! Jain blogiisi heti koukkuun, kun sen loysin:) Kiitos paivan lukutuokioista!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Paljon kiitoksia teille :)

Anonyymi kirjoitti...

onnitteluni !
luen kirjoittamaasi ilolla, kommentoinnissa olen kuin laiskiainen puussa. hidas. ikäänkuin tämä hieman liian nopeaksi muttunut maailma ei oikein enää olisi luonani lainkaan, vaikka onhan se kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea täältäkin. Olen seuraillut blogiasi melkein alusta lähtien, siksikin koska olemme samanikäisiä ja samassa tilanteessa (en ole seurustellut).

Blog Widget by LinkWithin