13.4.2011

Keskiviikko

Noloa: sain yhtä työtä varten käsikirjoituksen tulostettuna ja nidottuna. Palautin sen eilen kirjailijalle ja illalla hän soitti, sen välistä oli löytynyt joku Kela-paperi.

Sekin oli vähän noloa kun kävin terveyskeskuksessa ja onnistuin sekoilemaan sanoissani ja ymmärtämään väärin ja tulemaan väärinymmärretyksi. Sainpa kuitenkin allergialääkereseptin uusittavaksi, sillä on kai vain väliä ja luulen että siellä käy paljon kummallisempiakin ihmisiä kuin minä.

Kuvittelin että minulla olisi ollut paljon aikaa ennen allergiakautta, mutta joko olen sairastumassa flunssaan tai sitten allerginen. Kävin tarkistamassa metsässä, pähkinäpensas kukkii (asuessani pohjoisessa tiedotukset pähkinäpensaan kukinnasta tuntuivat vähän huvittavilta, mutta se oli ennen kuin asuin niiden vieressä. En osannut arvata miten yleinen se on). Sekin nolottaa vähän etten saanut käytyä luovuttamassa verta talven aikana vaikka lupasin kun aina oli muka jotain, pahimman allergian aikana ei kai saa käydä.

Virallinen hiihtokausi on loppunut, lumi sulanut paikoitelleen kokonaan, paikoitellen se on jäätä tai loskaa ja kaikkialla on männynneulasia ja pieniä oksia ja muuta roskaa. Se ei estänyt yhtä hiihtäjää. Ei näyttänyt kauhean hauskalta.


Sain päähäni sunnuntaina että tarvitsen uuden hameen, keväisemmän, sellaiseen sattui olemaan tarvikkeitakin (ohutta villasekoitekangasta, piilovetoketju, tukikangasta, erilaisia harmaita ompelulankoja, vuorikangasta, ne kuluivat nyt aika lailla loppuun). Hameesta tuli ihan hyvä, tosin ompelujälki on kauhean rumaa vuorissa eikä se sovi yhteen uuden takkini kanssa (en tajunnut että harmaat voivat riidellä). Se on myös aika tylsä, se sopisi melkein sivulle, jonka löysin sattumalta, verkkokauppa, joka myy vaatteita nunnille (harmaa ompelukurssimekkonikin sopisi melkein sinne).

Hame näyttää valtavan kokoiselta mutta pöytäni on pieni. On se silti aika isoa kokoa mutta ainakin kaksi koko pienempi kuin jotkut ompelukurssivaatteeni (olen merkannut mittojani lehtiin, muuten en muistaisi). Viime viikon juhlimiset eivät tehneet oikein hyvää ruokavaliolleni ja pelkään vähän pääsiäistä mutta kaipa selviän siitäkin.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin