27.4.2011

Keskiviikko

Pääsiäisloma oli aivan liian lyhyt, taas, mutta muuten mukava. Lähtö oli kyllä vähän vaikea, unohdin eväät kotiin ja jouduin ostamaan Tampereen linja-autoasemalta järkyttävän hintaisen sämpylän ja matkan varrella postitetusta kirjeestä yhdelle työnantajalle unohtui tilinumero (se vähän vaikeuttaa palkan saamista).

Onneksi puhelimella pääsee nettiin, niin löytyi puhelinnumero. Muuten olisin selvinnyt ilman nettiäkin hyvin, sain yhden henkilökohtaisen sähköpostin eikä Facebookissakaan tapahtunut mitään erityistä. Oli kyllä kätevää tarkistaa kaikenlaisia tärkeitä asioita, kuten vaikka se oliko se Kim Kardashian yhdessä CSI:n jaksossa (oli) ja kuinka yleinen nimi Jari on nykyään (ei kovin).


Leivoin yhden kakun ja huomasin että marsipaani on helpompaa käsitellä kuin sokerimassa. Unohdin täysin ruokavalioni mutta sain kuulla että olen laihtunut kauheasti, olenko sairas. Olin ulkona ja luin paljon, hömppää ja sitten urakalla yhdeksänsataasivuista fantasiakirjaa (jonka aiemmat yhdeksän osaa olin onnistunut aika hyvin unohtamaan ja jonka loppuun lukemiseen ei riittänyt viisituntinen kotimatkakaan. Onneksi lainan sai uusittua). Näin äitini lisäksi siskoni ja miehensä ja yhden vanhan naapurintädin ja muuta sukua, maanantaina kävimme Kuopiossa katsomassa mummoani. Ja sitten loma olikin jo ohi.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin