tag:blogger.com,1999:blog-12351146.post6624439094504729376..comments2023-10-24T14:22:33.345+03:00Comments on Näkymätön tyttö: Näkymätön tyttöhttp://www.blogger.com/profile/18443850065533682027noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-12351146.post-59537371723059031142007-10-23T20:44:00.000+03:002007-10-23T20:44:00.000+03:00Tuo herneiden hyvä puoli ei tullutkaan mieleeni, n...Tuo herneiden hyvä puoli ei tullutkaan mieleeni, ne vain tuntuivat ainoalta kasvikselta jota teki mieli syödä. Makaronilaatikkoon en niitä kyllä ehkä laittaisi.Näkymätön tyttöhttps://www.blogger.com/profile/18443850065533682027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12351146.post-19426225875721832712007-10-23T16:08:00.000+03:002007-10-23T16:08:00.000+03:00Herneistähän saa ainakin jonkin verran sitä paljon...Herneistähän saa ainakin jonkin verran sitä paljon puhuttua/kaivattua proteiinia. <BR/>Minusta ne ovat kyllä muutenkin hyviä melkein kaikessa ruuassa (laitan jopa makaronilaatikkoon:)) kun ovat vähän sellaisia makeita.anuhttps://www.blogger.com/profile/18062936467641937909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12351146.post-5679307627977535622007-10-22T20:37:00.000+03:002007-10-22T20:37:00.000+03:00Kuulostaa aika samanlaiselta, minusta feta muuttuu...Kuulostaa aika samanlaiselta, minusta feta muuttuu aika ihanaksi kun se lämpenee ja pehmenee. Hollannissa en juuri muuta syönytkään (ja minäkin kehittelin sen tavallaan itse :)), tosin en yleensä lisää siihen juurikaan kasviksia, nyt niitä pakasteherneitä. Minulla olisi suolapähkinöitäkin mutta en taida uskaltaa käyttää niitä kun ovat jääneet jäljelle tupareistani ja eivätkä ole kovin tiiviisti pakattuina. Pitäisi muistaa heittää ne pois joskus.Näkymätön tyttöhttps://www.blogger.com/profile/18443850065533682027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12351146.post-91567904542483856822007-10-22T20:33:00.000+03:002007-10-22T20:33:00.000+03:00Kuskusista tulee hyvää "risottoa", kun keittää ens...Kuskusista tulee hyvää "risottoa", kun keittää ensin vettä ja laittaa veden, kuskusin ja ehkä hippusen kasvislientä tai mausteita johonkin kannelliseen rasiaan (jossa loppuruokaa voi sitten säilyttää jääkaapissa). Tämän hautuessa kannen alla, laitetaan kattilaan vähän öljyä ja siinä kypsennetään kasvikset (esim. herneitä, porkkanasuikaleita, maissia - tai mitä nyt sattuu olemaan) ja kypsennyksen lopuksi heitetään mukaan kourallinen suolapähkinöitä (suolatut cashew-pähkinät tms. käy hyvin) sekä fetaa. Lopuksi kaikki sekoitetaan kuskusiin. Nam! Ihan itse keksin tämän, mutta kuulostaa aika samalta kuin ohjeesi. Jos koko annos ei mene kerralla, pähkinät voi lisätä myös vasta lautaselle (eivät tosin pehmene silloin, mutta ei se nyt ole niin vaarallista), koska eivät ole yhtä hyviä lämmitettynä.Tuazophiahttps://www.blogger.com/profile/07990529636275422579noreply@blogger.com