2.6.2008

Olen ahdistuneempi kuin pitkään aikaan enkä tiedä miksi. Oletan että lääkkeen vaikutusta on se että ahdistus tuntuu vain fyysisinä oireina eikä ajatuksina. Tai sitten minulla on joku kamala tauti.
Ainakin olen järkyttävän väsynyt. Lauantaina tein virheen ja luin illalla sarjamurhaajakirjaa, jota oli jäljellä aivan liian paljon vaikka tiesin ettei pitäisi ja tiesin että luen yhteen ja sitten en pysty menemään heti nukkumaan ja luen toista kirjaa ja huomaan että kello on puoli kolme ja sitten nukun ehkä kolmisen tuntia heräillen välillä ja olen varma että kello ei voi millään olla oikeassa, että on kulunut vasta puoli tunti siitä kun heräsin edellisen kerran ja olin jo ehtinyt nähdä valtavan yksityiskohtaisen ja rasittavan unen (viimeöisessä unessa oli joitain olentoja jotka väittivät etteivät ole tavallisia ihmisiä vaan jotain muita olentoja mutta olivat ainakin jotenkin pelottavia ja eräs neulomani juttu joka oli sattumalta kesän suurin muotivillitys ja eräs lapsuudenystäväni ja pavuista tehty kahvi (siis ei kahvi-) joka oli ekologisempaa ja ehkä Venetsia) siinä välissä. Aamupäivällä olin jotenkin toimintakuntoinen mutta illan jälkeen en ole ollut ja nytkin tuntuu siltä etten pysy hereillä, vaikka eilen meninkin nukkumaan joskus kahdeksan jälkeen ja nukuin varmaan tarpeeksi.
Jotenkin on näköjään vaikeaa sopeutua taas työttömän elämään. Taidan ottaa tämän päivän vielä vähän rennommin ja alkaa huomenna todenteolla aktiivisempaa työnhakua. Se kun vaatii jonkinlaista aivotoimintaa. San sentään pestyä pyykkiä tänään, se oli hyödyllinen toimintani tälle päivälle. Vielä pitäisi tehdä kiisseliä jääkaapissa odottavista raparpereista mutta se voi odottaa.

Ostin joku aika sitten bambuisia sukkia jostain tarjouksesta, ne olivat todella mukavan tuntuiset mutta niihin ilmestyi reikä toisella käyttökerralla. Eikä edes mihinkään sellaiseen paikkaan johon voisi kuvitella sellaisen ilmestyvän vaan sukan sivuun. Olisin saattanut ajatella vain että olipa huono tuuri ja jättää asian sikseen ellei isälleni olisi käynyt aivan samoin (varsinkin kun en onnistunut löytämään valmistajan yhteystietoja netistä enkä edes tarkkaan muistanut mikä heidän nimensä oli). Hän valitti firmaan ja sai osoitteen jonne sukat piti lähettää ja antoi sen minullekin. Postitin sukat joskus viime viikolla ja tällä viikolla postissa tuli kolme paria vastaavia sukkia ja selitys että tuote-etiketin trenssauskoneessa oli ollut varmaan huono neula joka oli katkaissut neuleen langan. Aika hyvä että sain aikaiseksi valittaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hatunnosto sinulle tuosta yhteydenotosta sukkafirmaan! Kannattaa valittaa eikä jäädä harmittelun ja manauksen kuoppaan, kun voi jotain tehdä! terv. Pippuri

Blog Widget by LinkWithin