22.7.2010

Torstai

Alkuvuoden sähkölasku oli viitisen euroa normaalia (kolmen kuukauden sähkö on maksanut suunnilleen saman koko sen ajan kun olen asunut täällä ja meillä laskutetaan sähkömittarin mukaan) pienempi, oletettavasti sen takia etten ole juurikaan laittanut viikolla ruokaa tänä vuonna kun olen syönyt töissä. Nyt sain seuraavan kauden laskun, se on ainakin seitsemän euroa pienempi. Oletan että se johtuu lainakoneesta.

Pesukone oli rikki sunnuntaina, varasin uuden vuoron keskiviikolle kun ajattelin että silloin se voisi olla kunnossa. Ei ollut mutta kun kävelin takaisin kotiin vastaan tuli jonkin sortin huoltomies, iloisesti pyöräillen. Ja saattoi mennä pesutupaan. Onneksi varasin taas uuden vuoron torstaille, jos se olisi vaikka silloin kunnossa. Kyllä minulta löytyy vaatteita vielä yhdeksi päiväksi.

Marjakuumeen hyvä puoli (myös huono puoli) ettei silloin ehdi tehdä juuri muuta (onneksi nyt ei ole mitään pakollista). Esimerkiksi syödä kauheasti jäätelöä, helteen vaikutus alkoi vähän näkymään vyötärössäni.

Kävin taas illalla metsässä, pari tuntia (tai kolme ja puoli), en voinut vastustaa marjojen kutsua. Tänään en aio mennä, vaikka se tuntuukin vaikealta, vadelmien täytyy nimittäin antaa vielä kypsyä vähän ja minulla on hoidettavia asioita.
Näin metsässä kirsikkaryteikön (siellä on ollut ennen puutarha, jäljellä on myös villiintyneitä omenapuita ja viinimarjoja. Vadelmatkin saattavat olla sitä perua osittain) ja jättiläissudenkorennon (varmaan kymmensenttisen). Se oli vähän pelottava.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minusta on aina vaan mukava lukea blogiasi. Hyvää loppukesää ja marjaonnea, terveisin Hilkka

Blog Widget by LinkWithin