29.7.2005

Inhoan epämääräistä ahdistusta josta en tiedä mistä se johtuu. Ehkä se on se avoimeen tulevaisuuteen liittyvä pelko ja lähempänä ensi vuoden opiskelut ja pelko siitä saanko Hollannin opinnot hyväksytyiksi. Ja rahahuolet. Tuntuu siltä kuin pitäisi tehdä koko ajan jotakian hyödyllistä, kuten alkaa käydä läpi kaappeja ja hankkiutua eroon turhista tavaroista (kuten äidin joululahjapyjamista yli kymmenen vuoden takaa joita on aina inhonnut). Tämän viikon kuitenkin saan olla tekemättä mitään jos haluan, vasta ensi viikolla pitää alka tekemään kaikenlaista (varata aika lääkärille ja ottaa yhteyttä kouluun). Ei minulla ole edes niin paljon tehtävää.


Minä en ole mielelläni alasti, muistakin syistä kuin huonon itsetunnon takia. En ymmärrä ihmisiä jotka aina kotonaan alasti, se tuntuisi epmiellyttävältä.
Joskus pitää kuumuuden takia nukkua alasti. Yleensä näen unta että joku on tullut huoneeseeni ja aamulla minulla on t-paita päällä.

Opiskelukaverini tulee tänään käymään. Pitää ehkä vähän siivota ja voisi käydä ostamassa niitä kananmunia ja leipoa jotain.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin ahdisti koulun loppuminen ja siitä ahdistuksesta pääsin oikeastaan eroon vasta kun pääsin uudestaan opiskelemaan. Sitä on tottunut elämään elämänsä opiskelun tahdissa, mutta sen yhtäkkinen loppuminen on pelottavaa, kun pitäisi yhtäkkiä saada siitä "oikeasta" elämästä kiinni.


Fanta

Blog Widget by LinkWithin