22.7.2005

Minulla on uusi ystävä, nimeltään Rowenta VA360. Nyt voin ainakin kuvitella että täällä on viileämpää.


Uskaltaako tuulettimen kanssa nukkua?
(olisin hyvin kiitollinen vastauksesta, en tiedä uskallanko pitää sitä päällä yöllä kun sitä eniten tarvitsisi)


maalausTässä ystäväni on. Kummasti se viilentää vaikka onkin pelottava kapistus.
tuuletinKun nyt siirsin kuvia kameralta koneelle niin voin laittaa useammankin nettiin. Ei ole omakuva mutta ehkä se on Näkymättömän tytön sielu. Ja todennäköisesti paras maalaukseni ikinä.

2 kommenttia:

Maailman Keisari kirjoitti...

Hmm, kyllä minä uskaltaisin tarvittaessa pitää sitä päällä. Jos sitä ei nyt 25 tuntia päivässä pidä päällä, niin tuskinpa se yöllä itsekseen rikkoontuu?

Eri asia kokonaan on, pystyykö sen kanssa nukkumaan. Minä en esimerkiksi koskaan pidä tietokonetta öisin päällä, kun en saa sen hurisemiselta unta, ja luulen tuulettimen pitävän enemmän ääntä.

Onneksi pian on jo elokuu. Sitten on syyskuu. Sitten on lokakuu. Ja sitten asunnotkin ovat taas mukavan viileitä (uusin asuntoni on hellepäivinäkin viileä, kun ei aurinko pääse paistamaan sisään - kiittäisin Jumalaa jos uskoisin häneen!)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se kyllä pitää aika kamalaa meteliä mutta niin pitää nelostiekin. Täytyy kokeilla nukkumista ilman tuuletinta, minä pystyn kyllä nukkumaan tarvittaessa vaikka vieressä metelöitäisiin.
Minäkään en tietokonetta pidä yöllä päällä, sen kanssa en ehkä pystyisi nukkumaan. Se on turhan lämminkin.
Minulla ei kyllä muuten ole mitään kesää vastaan, tänään varsinkin on ollut mukava pilvinen ja viileähkö sää. Toivon etteivät helteet palaa.

Blog Widget by LinkWithin