30.7.2005

Minusta tuntuu että olen huono olemaan ihmisten kanssa. Tai ainakin olen huomannut että blogiin kirjoittaminen on helppoa mutta oikeille ihmisille ei ole.


Minua ärsyttää suunnattomasti se etten saa nautittua lomastani ja etten pysty olemaan ajattelematta ensi kevättä. En voi vielä tehdä mitään, en etsiä uutta asuntoa tai työpaikkaa tai päättää minne haluan muuttaa, jos Oulusta lähden. Tiedän ettei se ole vielä ajankohtaista ja että on aivan mahdollista että tapahtuu jotain mikä sotkee suunnitelmani mutta en mahda mitään itselleni.

Toivon että tämänhetkinen olotilani johtuu hormoneista tai jostain ohimenevästä, tunnen olevani typerä ja suorastaan huono ihminen ja laiska (kun en jaksa käydä läpi kaikkia kaappejani). Tänään pitäisi tavata ystävä, toivottavasti se auttaa.


(ja tietysti tunnen itseni rumaksi ja lihavaksi jne. Olisi kivaa kehittää vaihteeksi omaperäinen angsti)

3 kommenttia:

velikulta kirjoitti...

Minullakin on ajoittain jaksoja jolloin tunnen
itseni täysin saamattomaksi ja usein ihan syystä.
Vaikka kuinka heiluisi ja huojuisi ei vaan saa mitään aikaiseksi.
Ei osaa suunnitella eikä keskittyä.
Aika kuluu ihan haahuiluun.

Meillä molemmilla lienee jokin nais-mies-naishormooni. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä yleensä saan tehtyä kaiken mitä tarvitseekin ja aina aikataulussa, kuuluu kiltin tytön taudinkuvaan. Silti suurin osa ajasta tuntuu menevän angstiin siitä mitä kaikkea pitäisikään tehdä. Kadehdin rentoja ihmisiä jotka eivät välitä vaikka tekevät työt viimeisenä iltana.

Huomenna voisi alkaa siivoamaan kaappeja. Se on oikeastaan hauskaa, ainakin nyt kun uskallan luopua turhista tavaroista.

zache_ kirjoitti...

Älä suotta kadehdi... olen tuollainen rento ihminen joka ei tee juttujaan etukäteen ja se on kivaa ainoastaan silloinkun se onnistuu... on aina sellaisia juttuja 'joita ei vaan osaa' vaikka sen pienessä päässä on kuvitellu osaavansa ja kaikki se viikkojen rentoilu yhtäkkiä romahtaa korttitalona haudaten alleen nekin jutut mitä muuten olisi saanut kivuttomasti valmiiksi...

Blog Widget by LinkWithin