30.7.2005

Pelkään tärkeiden viestien lukemista. Monta kertaa on käynyt niin että koulun sähköpostiin on tullut joku pelottava viesti ja sisäänkirjautumiseni on ehtinyt umpeutua ennen kuin ehdin sen lukea. (tässä välissä pitää sanoa että näen ikkunastani pilven joka näyttää lukevalta lohikäärmeeltä, joka seisoo takajaloillaan).
Tänään tuli kaksi pelottavaa viestiä. Toinen ei ollut niin pelottava mutta todella yllättävä, olin kirjoittanut kansainvälisiä asioita hoitavalle opettajalleni sopiakseni tapaamisesta elokuussa, pitää saada suorittamani parikymmentä opintopistettä kirjattua ylös. Ja yksi paperikin on ollut vähän hukassa. En odottanut saavani vastausta pitkään aikaan opettajani ollessa lomalla mutta outoa kyllä hän luki sähköpostisa lomallakin. Elokuun puolessa välissä pitää mennä tapaamaan häntä.

Toinen viesti oli hermostuttavampi. Olin kirjoittanut epäselvien tunteiteni kohteelle ja vastaus oli enemmän kuin olin odottanut. Olen iloinen että hän on elämässäni, kaikista kehittämistäni ongelmista huolimatta.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin