6.8.2005

En tiedä pääsenkö tänäänkään siivoamaan keittiötä. Makuuhuoneessa on vielä pari laatikkoa käymättä ja työ on hidasta. Onko minun ollut aivan pakko säästää kaikki koulusta saadut paperit. Joukosta löytyy ihan hauskojakin, kuten muistiinpano luentosarjalta, joka käsitteli mobiilia jotakin. Sen muistan etten mitään tajunnut tai oppinut, luennoilla oli kaupallisen ja teknisen alan opiskelijoita ja meitä vietinnän ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Ehkä aiheesta olisi tajunnut jotain, jos luennot olisivat olleet meille suunnatut, nyt oletettiin että kaikki olivat vähintään toisen vuoden tekulaisia tai tulevia tradenomeja.
Olin kirjoittanut ylös hauskimman ja oudoimman lauseen: "Olioiden kierrätys vähentää muistin kulutusta." Niin varmasti tekee.

Se jäi mieleen että luennoitsijat olettivat kaikilla olevan puhelimet joilla voi tehdä vaikka mitä (omallani sai kirjoitettua tekstiviestejä). Ja se että pakolliseen oppimispäiväkirjaan kirjoitin jokaiselle päivälle "En oikein ymmärtänyt". Ei kai kukaan muukaan.
Ja sen opin että teknisen alan ihmiset saattavat olla hyviä luennoimaan mutta yleensä eivät ole.

2 kommenttia:

~e~ kirjoitti...

Hei,
minäkin siivoskelin juuri laatikoitani ja löysin ikivanhoja koulupapereita, ainekirjoituksen. Siivous on hidasta hommaa, kun löytää kaikkea jännää laatikoiden uumenista!

Huomenna päivä uus´!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä jätin karsimatta kokonaan yhden laatikon, jossa on mielenkiintoisia papereita. Tiesin että sen läpikäymiseen olisi mennyt liikaa aikaa. Enkä pysty vielä luopumaan parin vuoden takaisista Ruisrockin ja Finnconin ohjelmista tai vanhoista joulukorteista tai vanhoista muistikirjoista. Tuossa laatikossa on minun elämäkertani viime vuosilta.

Blog Widget by LinkWithin