26.9.2005

Blogger ei pidä minusta. Se kieltäytyy muistamasta että olen kirjautunut sisään ja tappoi laadukkaan kirjoitukseni. Ainakin voin nyt väittää sen olleen laadukas.

Tiivistettynä se taisi mennä näin: kävin hammaslääkärillä (tai hoitajalla), olin koulussa eksynyt, selvittelin työharjoitteluasioita, näin kavereita jotka olivat vahingossa koulussa, joku oli ryypännyt niin että muisti meni, nyt väsyttää, ei pysy hereillä, pitäisi käydä kirjastossa. Ajattelin kävellä mutta en jaksa. Pyörä on nopeampi.

8 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Aaa, selvästi blogger oikuttelee tänään kaikille. Mua vitutti oikeasti kovasti, mikä on aika huvittavaa näin puolisen tuntia jälkikäteen.

Älä sure. Ehkä huomenna...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se ei tietenkään ole hauskaa että muillakin on ongelmia mutta jollain tavalla huojentavaa. Ensin aina kuvittelen että olen tehnyt jonkin virheen, nyt ei tarvitse tuntea syyllisyyttä.
Ja onneksi kadonnut teksti ei ollut mikään mestariteos. Pitäisi aina muistaa kopioida tekstit ennen lähettämistä tai sitten olla jopa niin järkevä että kirjoittaisi ne jollain muulla ohjelmalla. Olen vain liian laiska.

Valkoturkki kirjoitti...

Kun kirjoittaa mitä tahansa kirjoitusta selaimen kautta, niin kannattaa kirjoittaa se ensin omalle koneelle jollain tekstieditorilla. Verkko tökkii usein tai vain harmilliseen aikaan. Kaiken tämän lisäksi jokaisella verkkosivustolla on olemassa aikaleima.

Aikaleiman mukaan jokainen käyttäjä katsotaan joskus uloskirjautuneeksi. Tyypillisesti aikaleima kirjaa käyttäjän ulos, jos hän on ollut tekemättä mitään 30 minuuttiin. Tekemiseksi lasketaan vain sivuilta toiselle siirtyminen, ei lomakkeiden täyttäminen tai tällaisten kommenttien kirjoittaminen.

Siis käytä notepadia tai jotain word-tyyppistä päristintä, jossa on oikoluku. :-) Notepad on kevyt, mutta siinä ei ole oikolukua.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tänään Blogger katsoi minut uloskirjautuneeksi sisäänkirjautumisen jälkeen (ja salasana oli taatusti oikein). Olisi kyllä hyvä idea tallentaa teksti muualle. Notepad ei kyllä käy, sitä ei tältä koneelta löydy (vastaava TeXturi kyllä löytyy). Paras ohjelma voisi olla MacJournal, sopisi nimenkin puolesta.

~e~ kirjoitti...

Juu, näin teki blogger mullekin tänään!

Jotenkin tekstin uudelleen kirjoittaminen ikäänkuin matkien aikaisempaa tuotosta tuntuu aina tylsältä ja teksti ei ole yhtä luontevaa, koska yrittää muistella mitä kirjoitti...Itse olin kirjoittanut mietteitä lapsieni elämästä.

Minulle kävi varmaankin juuri tuo aikaleima homma, sillä olin välillä puhelimessa ja unohdin tallentaa luonnoksen..

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Joskus olen kyllä huomannut että uudelleen kirjoitettu teksti on parempaa, ei ehkä jaksa selitellä niin paljon ja tekstistä tulee sujuvampaa. Noin ei käy kyllä usein, olen yleensä liian ärtynyt ja unohtanut ajatukseni.

velikulta kirjoitti...

Joko se taas alkaa!
Tämä on syy miksi jätin Bloggerin.
Liittyneekö kuormitusongelmiin kun
häröjä ilmenee viikonloppuisin tai
välittömästi sen jälkeen ma-aamuna.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minun ei tekisi mieleni vaihtaa pois, mutta nuo ongelmat kyllä ärsyttävät. Ehkä niitä kestää jos koko ajan eivät tule.

Blog Widget by LinkWithin