5.9.2005

En minä voi soittaa Kelaan tai vuokranantajalle, alan itkemään. Lähetin sitten sähköpostia. En kyllä tiedä mitä Kela voi minulle sanoa, sähköisestä asioinnista kävi ilmi ettei minulle ole edes myönnetty opintotukea.

Tekisi vain mieli mennä nukkumaan ja toivoa että huomenna ongelmat olisivat poissa.

En edes miksi minua niin itkettää. Tänään ei oikein muutenkaan mene hyvin.

16:03
Kansipalkkoja saan 300, äitikin lupasi laittaa huomenna vähän rahaa tilille. Selviän kyllä rahan puolesta, ainakin toivon niin. Pari päivää menee ennen rahan tuloa, täytyy varmaan yrittää lainata kouluystäviltä rahaa että voi syödä koulussa.
Silti itkettää.

16:15
Ja ainakaan enää ei niin ahdista. Itkettää vain.
Tuntuu jotenkin siltä etten saisi olla surullinen tuon takia, tai mitä ihmettä tunnenkaan. Minulla kuitenkin asiat ovat niin hyvin, äiti lainaa rahaa, isä maksaa palkkoja ja yksi ystävä tarjoutu lainaamaan jos tarvitsen ja muut olivat myötätuntoisia.
En minulla ole mitään ongelmia (muuta kuin se ettei minulla ole varaa postimerkkiin enkä pysty lähettämään hakemusta mutta ehkä sillä ei ole niin hätää).

16:42
En kai minä ole huono ihminen jos en jaksa tehdä tänään töitä? Pää ei tunnu hyvältä itkemisen jälkeen. Voisi yrittää tehdä pienen kävelylenkin jossain vaiheessa. Tai mennä nukkumaan.

6 kommenttia:

Hanichu kirjoitti...

Argh! No, tuohon löytyy ratkaisu. Älä murehdi, kyllä asiat järjestyvät.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Yllättävää kyllä en enää sitä niin murehdi. On vain aika sekava olo ja väsynyt. Tiedän kyllä että asiat järjestyvät, saa olla kiitollinen vanhemmistaan.

Hanichu kirjoitti...

Jos luet blogistani, huomaat että melankoliaa on liikkeellä. :) Se pitää vain ottaa kevyesti.

Olen harkinnut kirkasvalolampun hankintaa jos opintolainaa sattuu tulemaan. We must fight the dark side, use the force!!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Melankolia taitaa kuulua syksyyn. Kirkasvalolamppu kuulostaa hyvältä. Toivottavasti se opintolaina tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Saa sitä väliin olla lannistunutkin eikä siitä tarvitse ottaa huonoa omatuntoa. Toivottavasti saat setvittyä opintotuen.


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kuvittelen että annan itselleni helposti anteeksi enkä vaadi itseltäni juuri mitään mutta tosipaikan tullen vain haukun idiootiksi. Tuo oli kyllä mukava itkukriisi, nyt ei enää ahdista ja olen jopa innostunutkin. Kaipa se opintotukikin järjestyy.

Blog Widget by LinkWithin