29.9.2005

Kaikkea kivaa

Minun piti kirjoittaa kuolemasta mutta taidan sittenkin kirjoittaa siitä miten elämä tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Todennäköisesti taas ahdistun pian, mutta tällä hetkellä olen onnellinen.
Syksyllä on myös tulossa paljon kaikenlaista kivaa.
Lauantaina saattaa olla erään fantasiafoorumin miitti, jos se ei toteudu niin poikkeuksellisesti olisi muutakin ojelmaa.
Ensi viikolla menen teatteriin Mestaritontun seikkailuja katsomaan. Se on jännittävää, en ole käynyt ennen teatterissa yksin (tai ylipäätään usein teatterissa). On hyvä aloittaa lastennäytelmästä.
Sen viikon lopulla pystyn pitämään pienen loman ja lähtemään äitini luo. Suunnitelmissa on käydä katsomassa Liikkuva linna ja ehkä tavata sisko ja hänen miehensä samalla. Lauantaina on mummoni 80-vuotispäivät, näkee sukulaisia, se on yleensä hauskaa. Erityisen hauskaa on tavata Irlannissa asuva serkkuni, joka välillä vaikuttaa ylivoimaiselta, mutta jonka kanssa on hauskaa jutella. Ja toisen serkun kanssa voisi vaihtaa Hollanti-kokemuksia. Tarkoituksena on myös tehdä omenasosetta äidin mehumaijalla (jonka oikeaa kirjoitusasua en onnistunut löytämään).
Sitten alkaa jännittävä animaatioprojekti, joka saattaa välillä stressata ja ahdistaa mutta, joka vaikuttaa aika hyvältä.
Ja syysloma, ensin äidin luo lepäämään, sitten Turkuun ja sieltä Helsinkiin. Olemme yötä hotellissa ja käymme kirjamessuilla. Minun pitäisi myös tavata pitkäaikaisia nettituttuja jossain ravintolassa, jännittävää.
Ja sitten alkaa opinnäytetyöprojektini.

Melkein pelkään että jokin menee vikaan.

2 kommenttia:

Hanichu kirjoitti...

Nalle Puh ja Nasu istuivat puun alla.
"Mitä jos tämä puu kaatuu?" kysyi Nasu.
"Mitä jos ei kaadukaan...?" vastasi Nalle Puh.

Tai jotenkin noin se meni. Melko viisasta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuo on kyllä viisasta :) Joskus minusta tuntuu että minun pitää stressata tärkeitä asioita ja pelätä että jokin menee pieleen, muuten epäonnistun. Ja minä muka en ole taikauskoinen.

Blog Widget by LinkWithin