29.9.2005

Lähdin iltapäivällä ystävän kanssa syksyiselle kuvausretkelle, kotona olin yhdeksän jälkeen. Kuvasimme pari tuntia, sitten joimme venäläistä teetä, söimme hyvää teollista kääretorttua ja juttelimme, oli hauskaa (ja kissat ovat suloisia).
Kotimatkakin oli hauska. Seurasin kahta tyttöä, jotka näyttivät tietävän minne olivat menossa ja päädyin vähän syrjään reitiltäni. Öinen Oulujoki on kaunis ja Rautasillalla juna ajoi ohi. Oli mukavan lämmintä ja oli helppoa ajaa pitkästä aikaa pyörällä on kumit ovat täydet.

3 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Pissiikö bloggeri, vai poistitko eiliset merkinnät, ja teit uusimman merkinnän (jossa on syksyn kuva) kommentointikelvottomaksi? Siihen olisin vain kommentoinut, että syksy on kaunis vuodenaika, ja itse iloitsen lokakuusta. Lokakuun alku ainakin on vielä iloista ja kaunista aikaa. Ainoa huono puoli on se, että pian saa alkaa odottelemaan loskakelejä, ja se on taas vuoden vammaisinta aikaa kesähelteiden ohella.

Lord Boredom kirjoitti...

Jaaha, nyt ne merkinnät sitten ilmestyivät. Paitsi se syksyisin kuva.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se syksykuva hukkui jonnekin, voisi tiettysti laittaa sen uudestaankin. Blogger on tehnyt tuota viime aikoina. Yksi kommentti ainakin on kadonnut.

Blog Widget by LinkWithin