24.9.2005

Yritän välttää hissin käyttöä, tänään olin liian laiska. Asun neljännessä kerroksessa. Ensin hissi meni kahdeksanteen kerrokseen, kyytiin nousi yksi iso ja yksi pieni, sitten viidenteen (poika, jolla oli värjätyt hiukset) ja kolmanteen (vaihto-opiskelija). En muista ikinä nähneeni täällä noin paljon väkeä.

Köyhyys tekee hyvää kunnolleni. Olen joutunut turvautumaan ruuan kanssa viimeiseen oljenkorteen, Stockmannin tilikorttiin, käteistä säästääkseni. Siitä tulee ihan hyvä kävelylenkki.

Matkalla venäläinen opiskelututtu ajoi ohitseni. Hän puhuu kohtuullista suomea ja olemme sitä aina puhuneet, nyt sanoin vahingossa "Hello". Varmaan automaattinen reaktio Hollannin ajoilta, toivottavasti niin ei käy aina kun tapaan ulkomaalaisen (ärsyttäisi olla sellainen suomalainen joka puhuu ulkomaalaisilla aina englantia, heidän kansallisuudestaan ja kielitaidostaan riippumatta).

Ne kirjaintunnistusjutut ovat varmasti hyödyllisiä roskakommentteja vastaan taistellessa mutta ne ovat vaikeita. Minä olen useamman kerran tunnistanut väärin. Käykö niin muille?

Tänään olen laiska enkä tee mitään järkevää. Ja syön huonoa ruokaa.

6 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Tulee sitä joskus tunnistettua väärin. Mutta mieluummin vähän ylimääräistä vaivaa, kuin lukemattomia "Hi, that is interesting! I have a blog about photography, please come and visit http://goatse.cx" puhumattakaan muista mainoksista. Kuka tietää, ehkäpä kirjaintunnistus-systeemi vähentää vammailijoidenkin motivaatiota heitellä loukkauksia ja älyttömyyksiä, vaikka niistä nyt ei yleensä ole ollut haittaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei tuo systeemi todellakaan minua haittaa, päinvastoin se on todella hyvä keksintö ja laitan sen itsellenikin, jos vain joku tulee mainostamaan jotain tänne. Tulee vain vähän tyhmä olo kun ei selviä helposta tehtävästä.

Jani kirjoitti...

Ne kirjaimet on kyllä tosiaan joskus ihan turhan söheröisiksi tehty. Tämä Bloggerin malli tosin on sieltä selkeimmästä päästä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sekin on hyvää ettei viesti tuhoudu vaikka kirjaimia tulkitseekin väärin. Varmaan se on muissakin.

Minä en juuri käytä täällä englanninkielisiä sanoja, ehkä roskaajat eivät löydä minua siksi?

Tuazophia kirjoitti...

Juu, kyllä tunnistan väärin ja usein tai ainakaan tunnistustani ei hyväksytä. Välillä kyllä epäilyttää, että tulee vaan joku virhe, kun ihan selvät kirjaimet/numerot ovat muka väärin. Ja eipä tuo muuten haittaa, mutta joskus, jos kirjain/numero-sarja on pitkä, ei kiinnostaisi ollenkaan naputella kaikkia. Eiköhän sitä vähemmälläkin selviäisi?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ehkä hölmöimmältä tuntuu juuri silloin kun on omasta mielestään tunnistanut kirjaimet oikein mutta kommenttia ei hyväksytä.
Toisaalta, aika pieni vaiva tuo on.

Blog Widget by LinkWithin