30.9.2005Ystävän kuva-arkistosta löytyi kuva minusta. Pidän enemmän kuvista joissa en tiedä tulevani valokuvatuksi, en näytä niin hölmöltä. Tuosta kuvasta oikeasti pidän.

7 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Juuri tuon vuoksi en itsekään pidä poseerauskuvista, minä ainakin onnistun aivan joka kerta näyttämään jos en hölmöltä, niin ainakin mielettömän rumalta.

(Minusta et kyllä näytä hölmöltä niissä aiemmissakaan kuvissa, joita olet täällä esitellyt).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuossa kuvassa näkyy myös lievästi maaninen kortinpeluuilmeeni. En muista mitä pelasimme, jotain outoa. Saattoi olla Dalmutia.

Poseerauskuvat ovat yleensä vähän tylsiä, ellei malli ole todella hyvä. Minä kuvaan mieluummin ihmisiä salaa, silloin harvoin kuin heitä kuvaan.

Anada kirjoitti...

Sama täällä - en pidä erityisemmin poseerauskuvista juuri sen takia, että näytän niistä täysin dorkalta. Salaa otetuissa kuvissa olen paljon rennomman näköinen ja silmätkin ovat auki.

Hyvä kuva! Vaikkei niissä muissakaan mitään vikaa ollut.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olen huomannut salaa otetussa kuvissa että minulla on vaikka minkälaisia ilmeitä, poseerauskuvissa olen joko vakava tai hymyilen pakotetusti.
Ei itse edes tiedä millä tavalla ilmeilee.

Timo kirjoitti...

Ilmeilemään oppii toisten ihmisten seurassa ja peilin edessä... Koettakaapa tarkkailla eri-ikäisiä ihmisiä valokuvissa ja elävässä elämässä: nuoruuden jäykkyys ja vaivautuneisuus hellittää yleensä ajan myötä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nuo korit näyttävät Lunch Money korteilta... :) Olit varmaan juuri pieksemässä toista pelaajaa pelissä tajuttomaksi.


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Lunch Money on kyllä todennäköisempi mutta olin kokonaan unohtanut sen. Dalmutiin ei liity pirullisia ilmeitä.

Blog Widget by LinkWithin