1.10.2005

En tiedä johtuuko se tuosta persoonallisuustyypistäni vai vain yleisestä kyvyttömyydestäni mutta sosiaalinen elämä ei oikein sovi minulle. Varsinkin jos siihen kuuluu yllättäviä stressaavia tilanteita ja nopeita suunnitelmanmuutoksia.
Onnisun vain ahdistamaan itseni enkä saa nukuttua.

Väsyttää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulle sopii taas paremmin yllättävät tilanteet, koska sellaisia ei ehdi stressaamaan. Sellaiset äkilliset tilanteet tuntuvat yleensä enemmän piristäviltä.


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sinä oletkin ekstrovertti :)
En tiedä onko sellaista tilannetta jota en ehdi stressaamaan. Parhaiten minulle sopii jos pystyn tottumaan etukäteen ja suunnitelmat eivät muutu (kun minä kaipaan järjestelmällisyyttä ja sääntöjä elämääni). Hollantiinkin pystyin lähtemään vain koska olin miettinyt sitä kaksi vuotta etukäteen.

Tästä lähin voin selittää kaiken persoonallisuustyypilläni :)

Anonyymi kirjoitti...

Noh, olenhan minä ekstrovertti (ESFJ), mutta sama tulos väittää, että olen erittäin naisellinen... (buah buah buah). Minusta on hauskoja ekstempore tilanteet kun ne rikkoo normaalia arkea. Tosin muistelisin, että olen aiemmin saanut samaisista testeitä eri persoonallisuustyyppiä...


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minusta tuntuu että normaali arki on aivan tarpeeksi jännittävää. Nyt viime aikoina elämäni on kyllä ollut poikkeuksellisen vilkasta, ehkä arki palaa pian.
Spontaanius olisi kyllä hyvä luonteenpiirre.

Blog Widget by LinkWithin