19.10.2005

Kävin esittelemässä opinnäytetyöideani ohjaaville opettajille. Olin hermostunut, en ehtinyt valmistautua kunnolla enkä tiennyt miten minun olisi pitänyt edes valmistautua.

Sain hyvää palautetta, ideani on hyvä, tarina on hyvä ja ilmeisesti opettajat uskovat minulla olevan siihen edellytyksiä. Oli jopa puhetta siitä että sitä yritettäisiin tarjota Yle Teemalle.
Täytyy toivoa että kykenen vastaamaan heidän odotuksiinsa.
Parasta oli kun eräs arvostamani opettaja oli sitä minulla on tarpeeksi kuvallista taitoa työhön.

Hieman hermostuttaa ja jännittää mutta suurimmaksi osaksi hyvällä tavalla. Nyt pitää vain tehdä toinen kouluprojekti alta pois.
Minusta tulee aivan vahingossa lyhytelokuvantekijä.

6 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

... Vau!

(Ajattelin kirjoittaa, että "onneksi olkoon", mutta se olisi ollut aika hölmöä tässä vaiheessa, joten säästän nuo sanat myöhemmäksi ajankohdaksi).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos.
Toteutukseen ja onnistumiseen on vielä pitkä matka mutta tällä hetkellä tuntuu hyvältä.

Kunhan vain selviän järjissäni marraskuuhun.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ja täytyy sanoa ettei se että työtäni mahdollisesti tarjotaan televisioon tarkoita että sse pääsee tai on edes hyvä. Mutta kyllä meiltä on päättötöitä päässyt julkiseen levitykseen, lähinnä Ylelle. Jonkun muun vain pitäisi hoitaa se, minusta ei oikein ole tuollaiseen myyntityöhön.

Veloena kirjoitti...

Tosi hienoa! Onnea. Kuule, sekin että jotain tuollaista edes harkitaan, on tärkeää ja suurta.

Marraskuuhun ei ole pitkä matka.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Paljon kiitoksia.
Olen todella iloinen siitä että meillä kannustetaan toteuttamaan omia ideoitaan ja tekemään vähän taiteellisempaakin (tai täysin taiteellista) vaikka aluksi puhuttiinkin vain mobiilisovelluksista. Ne eivät kiinnosta.
Luulen että olen jotenkin muuttunut. Aiemmin ajattelin tekeväni jotain hyödyllistä, nyt kiinnostavuus on tärkeämpää. Ja outo taiteellinen lyhytelokuvantekeleeni herättää varmasti paremmin huomiota kuin pari kirjankantta tai taittoa.

Sedis kirjoitti...

Lyhytelokuvatutkijana - historiallisesta perspektiivistä -on mukavaa, että ihmiset tekevät niitä.

Suunta Tampereelle sitten maaliskuussa!

Blog Widget by LinkWithin