11.10.2005

Tänään ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa laiskuudestaan.
Aloitin työt aamulla yhdeksältä, menin iltapäivällä koululle, sain kuulla ikäviä uutisia tekijänoikeudellisen musiikin hinnoista, kävin animaatioprojektin vetäjän kanssa kaupungilla (projektin asioissa) ja kuvaamassa. Yhdeksältä olin kotona.
Väsyttää, tuntuu siltä että pää on vielä jossain matkalla, opintotukihakemustani ei ole vieläkään käsitelty ja kaikki on sekavaa. Huomenna pitäisi ottaa yhteyttä Teostoon.
Mutta ainakin netti toimii taas. Siinä on ollut ongelmia eilisestä ja minulla vähän orpo olo.

Äidin luona meni hyvin. Ehkä siitä myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

Kafkakoski kirjoitti...

Tarkoitatko, että Teostossa he laskuttavat opiskelijoitakin?! Mielestäni se olisi hyväksyttävää vain siinä tapauksessa, että aikoisit hyötyä työstäsi kaupallisesti, mutta jos kyseessä on pelkkä opinnäytetyö, jota et aio kaupallistaa, tuntuu aika törkeältä, jolleivät he anna lupaa ilman korvausta käyttää musiikkiaan.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Musiikin julkisesta käytöstä joutuu maksamaan, opiskelijakin. Toisaalta työni on mahdollisesti kaupallinen, voi olla että sitä tarjotaan festareille (jos joku sopiva löytyy) tai jopa televisioon. Siis teoriassa. Silloin lupien pitää olla kunnossa.
Julkista käyttöä on esittäminen oppilaitoksessakin.
Teosto on aika kohtuullinen vaatimuksissaan, Gramex on pahempi (ei riitä että saa oikeuden musiikin esittämiseen, se pitää kopioidakin jostain).

Blog Widget by LinkWithin