6.10.2005

Väsyttää ja vähän ahdistaa, onneksi pääsen tänään lomille.

Tällä viikolla on ollut komeita auringonnousuja.

Hauskaa viikonloppua!

8 kommenttia:

Anada kirjoitti...

Hauskaa viikonloppua sinnekin! Ja hyvää lomaa!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos. Parina viime vuonna olen ollut näihin aikoihin töissä Turun kirjamessuilla, nytkin olisi ollut hauskaa mennä mutta siellä ei pääse lepäämään. Ja totta kai mummon syntymäpäiville pitää mennä.

kulkuri kirjoitti...

Oikein hauskaa viikonloppua sinullekin ja mukavaa lomaa! Toivottavasti kelit suosivat meitä kaikkia. :)

Tuazophia kirjoitti...

Se muuten onkin talvessa hauskaa, kun voi sanoa, että nousi auringonnousun aikaan... Joskus tosin ennen tytön syntymää saattoi talviuni venähtää auringonlaskuunkin saakka. :D

Hyvää viikonloppua vaan ja onnea mummolle!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minua joskus ärsyttää herätä auringonnousun aikoihin, ikkunat ovat itään ja lähistöllä ei ole korkeampi taloja. Toisaalta pääsen nauttimaan komeista auringonnousuista melkein joka päivä.
Vielä kymmenen minuuttia ja voisi lähteä kävelemään linja-autoasemalle (bussin lähtöön vielä melkein tunti ja asema kilometrin päässä mutta ei sitä koskaan tiedä jos vaikka myöhästyisikin).
Hauskaa viikonloppua sinnekin!

Tuazophia kirjoitti...

Vaikka varmaan menit jo, kirjoitanpa iloksesi meistä muista aina ajoissa olijoista...

Yksi ystäväni (joka asuu yhden lähijunapysäkin päässä meistä ja junia menee arkipäivisin 10 min välein) on saman lainen kuin minä. Kun meidän pitää olla jossain klo 1 ja matka kestää max puoli tuntia, sovimme lähtevämme tuntia aiemmin menevällä junalla. Todennäköisesti jompi kumpi soittaa viimeistään 15 min ennen sovitun junan lähtöä, että "olet jo varmaan asemalla, mennäänkö edellisellä junalla". Ja sitten nauramme itsellemme, kun olemme taas hieman ajoissa. :D

Sellaiset ihmiset ovat rasittavia, jotka tulevat myöhässä. On pakko sopia tapaaminen esim. kahvilaan, että voi itse ottaa rennosti sen aikaa kun odottelee.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, myöhässä tulevat ihmiset ovat rasittavia. Tosin itse olen nyt sortuillut siihen kun ollut rennommalla päällä. Periaatteessa haluan tulla juuri ajallaan koska liian aikaisin tuleminen on hyvän ajan tuhlausta tylsään odotteluun.

Se, että ihmiset tulevat sovittuun tapaamiseen myöhässä on aika loukkaavaa kun pakotetaan toinen osapuoli odottamaan.


Fanta

Anonyymi kirjoitti...

Latinalaisessa Amerikassa kokeiltiin kerran yhden juhlan yhteydessä sellaista systeemiä, että eurooppalaiset kutsuttiin tilaisuuteen tuntia myöhemmin kuin paikalliset jotta eurooppalaiset eivät joutuisi odottamaan liikaa. Toimi aika hyvin. Latinojen mielestä on kamalaa tulla jonnekin ensimmäisenä tai ensimmäisten joukossa, he haluavat itsekkäästi tulla paikalle kun juhla on jo hyvässä vauhdissa etteivät vain ehtisi pitkästyä.

M

Blog Widget by LinkWithin