14.11.2005

Siellä sataa jotain lumen kaltaista!
Saattaa olla räntää, mutta sekin riittää minulle.

Ja minulla on kolme sponsoria. Sellaiselta sukulaiseltakin, jota en ole ikinä tavannut tuli hyvin asiallinen viesti. Täytyy varmaan jossain vaiheessa (huomenna) kirjoittaa heille takaisin.
Nyt pitäisi lukea kirjaa, joka on täydellinen minun työhöni, dokumenttielokuvien käsikirjoittamisesta ja tarinankerronnasta aloittelijoille.

Työ on alkanut tuntua todelliselta, pelkään että petän muiden odotukset, en minä osaa tehdä tälläistä. Miksi edes kuvittelin.
Toisaalta, on hyvä vähän rikkoa rajojaan ja kokeilla, asettaa tavoitteet korkealle.

Iltapäivällä on yrityshautomon yhteistapaaminen. Meille kerrotaan starttirahasta ja kai on tarkoitus verkostoitua. Toivottavasti lumisade ei ole loppunut siihen mennessä. Vaikka se olisi räntääkin, ei haittaa.

3 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Täälläkin näytti satavan hetken aikaa lunta, mutta muuttuikohan sitten vesisateeksi vai loppuiko kokonaan, en tiedä. Maa on ainakin ihan yhtä harmaa kuin aamullakin. Pöh. Alkaisi se talvi nyt sitten, eikä viidestoista päivä (joulukuuta).

Mark-Anthony kirjoitti...

Miten minusta tuntuu, ettet ole lainkaa niin näkymätön kuin annat ymmärtää? However, Mielenkiintoinen blogi, jonne vasta tieni löysin. Meissä jokaisessa asuu omat pelkomme ja ujoutemme. Osa vain osaa peittää ne tietoisesti. Tsemppiä lopputyöhösi, ja muista tosiaan kontaktien tärkeys, ilman muita emme ole mitään!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Räntää se oli ja iloitsin siitä läpimäristä kengistä huolimatta. Järjestyksentajuani loukkaa se etteivät asiat tapahdu ajallaan.

mark-anthony, muutuin näkyväksi nopeammin kuin olisin alussa uskonutkaan. Kiitos kommentistasi.

Blog Widget by LinkWithin