30.11.2005

Tänään on ollut yllättävän hyvä päivä.
Välillä kyllä ahdistaa vähän, kaikki ne tekemättömät työt ja leuan kipeytyminen, en haluaisi mennä taas hammaslääkäriin (ehkä se johtuu vain flunssasta).
Hyvää on enemmän, talvinen sää ja se että työt ovat edistyneet vähän. Löysin koulun kirjastosta juuri sellaisen kirjan kuin etsin ja netin kautta tulostuttamani valokuvat olivat parempia kuin uskalsin odottaakaan (siis tulostusjäljeltään, taiteellisesta laadusta en niin tiedä). Ei tarvitse joululahjoja miettiä enää, valokuvien antaminen ei tunnu edes kovin pahalta, tavaroiden ostaminen on tylsää. Jos olisi aikaa ja rahaa kävisin kysymässä tutussa kehystämössä (aika paljon tullut käytyä ostamassa koulua varten taiteilijatarvikkeita tänä syksynä) paljon niiden kehystäminen maksaisi. Voi olla ettei siihen ole varaa. Ja ehkä parempi että saajat saavat kehystyttää oman makunsa mukaan.

Vielä pitäisi viimeistellä yhtä oikeaa työtä, jatkaa maalaamista ja saattaa käsikirjoitusyritelmäni luettavaan muotoon ja maalata yksi joulukortti, isäni tilauksesta. Ja ehtiä vesijumppaan. Onhan tässä vielä kolme tuntia sitä ennen.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin