30.11.2005

Valmistuminen huolestuttaa minua. Töiden saaminen tuntuu tällä hetkellä kaukaiselta, enemmän hermostuttaa se saanko kaiken tarvittavan tehtyä. Aikaa on toukokuun alkuun ja suoritettavana vielä 26 opintoviikkoa, joista suurin osa täytyy suorittaa tunti kerrallaan (muilla kursseilla opintoviikkoja saattaa saada helpommin). Voisin valmistua vasta ensi syksynä ja tehdä kesällä harjoittelua, siitä saisi rahaa ja voisin edelleen asua tässä asunnossa, harjoitteluakin varmasti riittää. Keväällä voisi ottaa vähän rennommin ja keskittyä kunnolla töihin, nyt tuntuu ettei mihinkään ole aikaa. Eikä tarvitsisi vielä joutua aikuisten maailmaan. Opintotukikuukausiakin on jäljellä.

Se vain tuntuisi epäonnistumiselta. Kyse ei olisi kuin valmistumisen myöhästymisellä parilla kuukaudella mutta olen aina tehnyt kaiken ajoissa.
Ajatus kuitenkin houkuttelee. Se tuntuu nyt todella hyvältä ajatukselta.

5 kommenttia:

zache_ kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
zache_ kirjoitti...

Minuakin ahdistaa valmistuminen, pitäisi olla jo kaik valmiina mutta kun ei ole. Kiire tulee. Pidin insinöörityöseminaariesityksen eilen ja oli yllättäen kivaa sekä rentoa. Demotin siinä mm. Nasan World Windiä tuollaisella videolla (xvid 40MB) . Tekosyy tuon näytämiseen oli tulevaisuuden demottaminen. :)

Kiva softa, testaa jollet ole kokeillut.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Meillä onneksi ei ole mikään kauhea iire, luokkakavereistanikin valmistuu ehkä yksi eikä kavereistani kukaan. Tuli heti kevyempi olo kun päätin jättää valmistumisen, voin keskittyä rauhassa nykyisiin töihin ja tehdä työharjoittelua kesällä.

Tuo vaikuttaa kiinnostavalta ohjelmalta, jos ei olisi Macin käyttäjä.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa :) Kannattaa ottaa oma aikansa jos ei aika riitä. Ja vaihtarina olleiden suorastaan odotetaan valmistuvan myöhemmin. Ja sitten kun pääsee valmistumaan niin iskee kummasti se ikävä takaisin kouluun.


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Meillä ei kyllä vaihtareiden odoteta valmistuvan hitaammin, vaikka aika monet valmistuvatkin. Ainakin opo oli sitä mieltä syksyllä ettei minulla ole mitään vaikeuksia valmistua.
Minustakin tuntuu ettei minulla ole mitään erityistä kiirettä pois koulusta, täällä on hauskaa.

Blog Widget by LinkWithin