16.1.2006

Tein minä eilen muutakin kuin leikin uuden koneen kanssa. Kävin antamassa ääneni ja vesijumppaamassa. Kuvittelin siellä olisi ollut sunnuntaisin rauhallista ja ohjaajana mukava täti mutta se olikin ehkä tehokkain jumppa jossa olen ikinä ollut (mikä ei tietenkään ole vielä todella rankkaa) ja ohjaaja kalju ja suorastaan aggressiivinen. Hauskaa oli ja teki hyvää. Olin 1,1 kiloa kevyempi kuin viikkoa aikaisemmin. Ehkä onnistun oikeasti palaamaan normaalipainooni.

Koneenkin kanssa tuli leikittyä. Oudointa on lähes aavemainen hiljaisuus, musiikkikin kuuluu aika hyvin. Hiireen on vielä totuttelemista mutta rullauspallo on kätevämpi kuin rulla. Suurin vaikeus on muistaa milloin pitää painaa oikeaa laitaa ja milloin vasenta. Hiiri liikkuu jäykemmin kuin vanha hiireni, joka liikkui niin liukkaasti että sitä käyttämään joutuneet hämmentyivät pahasti. Näppäimistö on helpompi puhdistaa kuin aiempi, se on todella hyvä juttu. Näyttö on aivan tarpeeksi suuri, erilainen kuvasuhdekaan ei häiritse. Ja kaukosäädin on kätevä, soitettava laulu vaihtuu ilman että tarvitsee koskeakaan iTunesiin. Näytön ylälaidassa oleva kamera on lähinnä pelottava.
Ja onhan se nopea.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

1,1kg on kyllä tosi paljon viikon laihtumiseksi vaikkei se kovin tarkka olisikaan. Ei ihme sitten jos on väsyttänyt :)

Minäkin kävin eilen äänestämässä ja asensin wintoosan uusiksi. Systeemi tuntuu yhtä takkuiselta kuin ennenkin mutta eri prosesseista. Pitänee sitten hienosäätää noita juttuja vielä parin kuukauden ajan. Muutaman tunnin tappelun jälkeen sain kaiuttimetkin toimimaan :D


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kyse oli kahdesta eri vaa'asta uimahallilla. Ei sillä tuloksella ja tarkkuudella niin väliä ole, kunhan vain paino olisi laskusuunnassa. Yli viisi kiloa pitäisi vielä pudottaa että pääsisin Hollantia edeltäviin mittoihin. Aika vähän se tietysti on mutta en ole erityisen pitkäjänteinen. Täytyy katsoa kuun lopussa miltä näyttää. Eikä tässä mikään kiire tietysti ole.

Minulla kaiuttimet toimivat heti, mutta ne ovatkin sisäiset. Minua kammoksuttaa tuo hienosäätäminen mutta voihan se tietysti olla hauskaakin :)

Blog Widget by LinkWithin