13.1.2006

Tänään on ollut mukava koulupäivä, ja hyvin lyhyt. Sain lounaalle loistavaa seuraa, samanlaisessa opinnäytetilanteessa olevan tutun ja vaihdoimme kokemuksia. Hyvin kannustavaa ja piristävää.
Sitten tapasin ohjaavan opettajani, lisää kannustusta ja luottamusta kykyihini. Hänen mielestään valitsemani kuvitustyyli on hyvä, samoin ideani valokuvien ja piirustusten yhdistämisestä. Tässä vaiheessa kaipasinkin eniten kannustusta ja hyväksyntää, kritiikin aika on myöhemmin.

En ole edes niin väsynyt kuin aiemmin tällä viikolla. Nyt on hyvä olla, niin kuin isotätini kerran kirjoitti siskolleen.Pitäisiköhän minun oikeasti harkita opinnäytetyöblogia?

4 kommenttia:

Matonen kirjoitti...

Minusta on ainakin kiva seurata opinnäytetyön etenemistä tästä blogista.

Toisaalta voisi olla kiva muisto itselle, jos kaikki siihen liittyvä pohdinta ja ideat ja asiat olisivat samassa paikassa.

Joka tapauksessa tsemppiä ja intoa!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Paljon kiitoksia. Kannustavat kommentit (ja tietysti kaikki muutkin) ovat aina tervetulleita ja varsinkin nyt.

Opinnäytetyöblogi olisi kyllä hyvä muisto jälkeenpäin, mutta voi olla ettei minulla riitä siihen energiaa. Se pitäisi tehdä omalla nimelläkin.

Lord Boredom kirjoitti...

Itse olen ajatellut tehdä oman, jossain vaiheessa tulevan, graduni kanssa niin, että mainiskelen siitä kyllä varsinaisessa blogissani, mutta jos energiaa/aikaa/muuta riittää, niin kirjoittelen yksityiskohtaisemmin siihen "ultra-salaiseen" opiskelublogiini, josta tulee siinä vaiheessa sitten gradublogi.

Omalla nimellä esiintyminen ei varmastikaan tuottane ongelmia; Eikö bloggaamiseen liittyvä anonymiteetti ole lähinnä sitä varten, ettei oma nimi assosioidu kaikenlaiseen, mihin ei välttämättä haluaisi, ja ettei kaikki tiedä sinusta kaikkea. Opinnäytetyöblogin kuvittelisin olevan sen verran "objektiivinen", ettei juurikaan ole väliä, näkyykö siinä oma nimi vai ei. Vai?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Nimellisyyden ongelma ei ole anonyymiuden menetyksessä, siitä minä en niin välitä. Se on vain se hankaluus kun joutuisi rekisteröitymään uudelleen Bloggeriin tai johonkin uuteen paikkaan ja vielä kirjoittamaankin. Ja kuitenkin haluaisin laittaa täältä linkin sinne ja pelkäisin sen vähäisen nimettömyyteni puolesta, sukunimeäni en välttämättä halua paljastaa.

Toisaalta se olisi mielenkiintoista.
Täytyy miettiä sitä vaikka huomenaamulla. Minkähänlainen Blogsome olisi? Vuodatuksen blogit ovat mielästäni yleensä rumia, tai siis leveän palstansa takia vaikeasti luettavia, mutta esim. Herkulla on tyylikäs blogi siellä.
Täytyy harkita asiaa.

Blog Widget by LinkWithin