18.1.2006

Typerä päivä

Pääni ei oikein tunnu toimivan tänään.
Käytävässä on meneillään joku siivousoperaatio ja en voinut mennä tavalliseen tapaani parvekkeelle kiinnittämään pastellityötä fiksatiivilla. Niinpä sitten käytin sitä täällä asunnossa, yrittäen huolehtia tehokkaasta ilmanvaihdosta. Nyt pelkään kaikkea mahdollista tulipaloista kauhkovaurioihin. Fiksatiivi kun on herkästi syttyvää ja vaikka mitä. Luulen etten uskalla edes hellaa käyttää tänään.
Työkin taisi mennä pilalle.

Mikään ei oikein suju. Tälläisiä päiviä on ollut aivan liikaa viime aikoina.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyi, en tiedä mitään kamalampaa kuin fiksatiivi sisätiloissa!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se on aika kamalaa. Onneksi pystyin pitämään ikkunaa auki enkä käyttänyt sitä edes paljon. En ole vielä kuollut mihinkään eikä liesikään räjähtänyt joten ehkä se ei ollut niin kamalaa. Tulevaisuudessa kyllä käyn tuuletusparvekkeella. En kyllä tiedää mitä fiksatiivi pitää pakkasista.
Pitäisiköhän kokeilla hiuslakkaa. Se ei ehkä haisisi niin kamalalle. Tai kalliimpaa hajutonta fiksatiivia.

Anonyymi kirjoitti...

Hajuton lienee varmaan yhtä epäterveellistä hengitellä vaikka on onkin hajutonta. Mutta hiuslakka toimii ainakin hätäratkaisuna.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sitä minäkin ajattelin ettei hajuton varmaan mitenkään terveellistä ole. Täytyy käydä vain siellä tuuletusparveekkeella (joskus kuvittelen miten joku tulee sinne minun jälkeeni kielletysti tupakoimaan ja räjähtää. Muuten minulla ei kyllä ole väkivaltaisia fantasioita).

Anonyymi kirjoitti...

Heh, tuo oli jotenkin hauska :)

Blog Widget by LinkWithin