3.2.2006

Joku oli varastanut toisen varaamistani pesukoneista pyykkituvassa. En muista milloin viimeksi olen onnistunut pesemään kaiken pyykkini kerralla, ilman mitään ongelmia. Nyt olisin kyllä unohtanut kilttiyteni ja poistanut pyykit koneesta, ellei pesukoneen avaaminen kesken ohjelman olisi hankalaa. Tyydyin potkaisemaan konetta.
Harkitsin vihaisen lapun jättämistä mutta minua edeltävällä koneen varanneella on kiinalainen sukunimi. Ehkä hän ei tiennyt että ei kannata käynnistää neljänkymmenen minuutin ohjelmaa kahtakymmentä vaille?


Kuivausrummusta on sentään helpompi häätää vieraat vaatteet. Ja häädän.


Kun muutin Ouluun oli minulla pesutupasuhde. Tai ei tietenkään se suhde ollut, osuin sinne vain melkein joka viikko samaan aikaan erään rähjäisen punkkarin kanssa. Hän opetti minut linkoamaan.
Kahdeksan aikaan lauantaiaamuna saattoi olla hänelle juuri ennen nukkumaan menoa.

5 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Meillä on myös noita, jotka röyhkeästi tunkevat toisten vuoroille, ja käynnistävät 40 minuutin ohjelmia kahtakymmentä vaille. Itse olen (valitettavasti!) liian kiltti poistaakseni toisen pyykit, jos saan omat pyykkini mahtumaan vapaisiin koneisiin. Heippalapun taisin jättää varauskirjaan kerran, olisi näin jälkiviisaana pitänyt jättää se koneeseen, jotta vuorovaras olisi nähnyt sen, jos se nyt sellaisista piittaa.

Lord Boredom kirjoitti...

... yleensä kyllä pyrin itsekin käyttämään aamukahdeksan vuoroja, mutta viime aikoina on tullut turvauduttua iltavuoroihin. Aamuvuoroillakin saa usein tyhjätä koneet edellisillan viimeisen käyttäjän jäljiltä. Ihmettelen, kuinka joku uskaltaa jättää rättinsä koneisiin yön ajaksi. Ei varmaan olisi mitenkään outoa, jos joku vaikka kävisi öisin pyykkituvassa pöllimässä unohtuneita vaatteita tms.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kahdelta on paras pestä pyykkiä, silloin ehtii yleensä saada parikymmentä ylimääräistä minuuttia kuivausrumpuaikaa.
Voi olla että olisiin ärsyyntynyt enemmän jos minulla ei olisi ollut varattuna vuoroa sunnuntaillekin. Olisin vain silloin mielelläni yrittänyt nukkua pitkään.

Joni kirjoitti...

Aina kun menen pesutupaan, pelkään, että joku käyttää juuri minun pesukonettani. Tiedän, etten uskaltaisi jättää vihaista lappua tai mitään. Ja siitä olisin vain entistä vihaisempi.

Mutta miten niin juuri kiinalainen ei tietäisi, ettei 40 minuutin ohjelmaa kannata aloittaa kahtakymmentä vaille?

Olen vähän kateellinen tuosta pesutupasuhteesta. Tahtoisin juuri tuontapaisia suhteita enemmän.

Petja kirjoitti...

Kun painaa likemmäs 150 kiloa ja näyttää luonnevikaiselta mongolikenraalilta, halutessaan, saa ihmiset korjaamaan häiriökäyttäytymistään :)

Blog Widget by LinkWithin