24.2.2006

Tänään väsyttää, ensimmäistä kertaa tällä viikolla. Toivottavasti outo pirteyteni jatkuu, tänäänkin väsyttää vain koska luin puoleen yöhön. Kevät taitaa vaikuttaa.

Minun piti siivota tänään mutta taidan vain tiskata ja järjestellä paikkoja. Viikonlopuksi on paljon suunnitelmia, pitää käydä ostamassa laskiaispulla ja tehdä kaksi kirjankantta ja jatkaa äänieditointia ja lukea tenttiin ja mennä laskemaan mäkeä Tolkien-ihmisten kanssa ja tehdä yksi koulutehtävä. Kannet pelottavat, en tiedä keksinkö niihin mitään hyvää mutta ne on pakko tehdä nyt, tarvitsen rahaa. Tenttikin pelottaa, mutta luulen tietäväni sen verran tekijänoikeuslaista, että pääsen läpi vähemmälläkin lukemisella. Sitten vielä yksi viikko intoutunutta editointia ja pääsen lomalle. Ihanaa.

Tänään olin sosiaalisesti rohkea, juttelin tuntemattoman pojan, joka sattui tekemään töitä samassa luokassa, kanssa. Tietokoneista.

2 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Löysää on, jos oikein lomiakin pidellään ;-) Ei vaan, onnittelut rohkeudesta - itse en toistaiseksi ole niin pitkälle päässyt, että tietokoneluokassa puhuisin vieraille tytöille. Tosin kerran taisin neuvoa jotakuta. (tai joku kysyi minun neuvoani, en muista).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se ei ollut ihan niin rohkea tapaus, meitä oli animaatiostudiossamme kolme, minun lisäksi yksi assari ja tuo tuntematon, kun toiset ihmettelivät maccia minun oli helppo sanoa jotain. Tietokoneluokissa on joko ennestään tuttuja tai niin pelottavia ettei niille voi puhua, harvemmin puhun niille tutuillekaan.

Välillä minusta tuntuu että teen töitä aivan liian vähän mutta en pysty tekemään enempää. Tai pystyisin mutta se ei olisi hauskaa :)

Blog Widget by LinkWithin