18.3.2006

Kuume on palannut. Huomennakin taitaa olla lepopäivä.

Olen varma että minulla on joku eksoottinen jälkitauti, toisaalta olisin kauhuissani ja hämmästynyt jos niin olisi.

3 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Minullakin on hieman kuumeinen olo, ja ajattelin sitä mitata, jotta voisin kommentoida "kas niin minullakin". Yllätys on pienoinen, kun huomasin että on asteen verran alilämpöä. Eipä kivaa tämäkään.

Petja Jäppinen kirjoitti...

Odottakaapa vain.
Minulla alkoi flunssana, jatkoi keuhkoputken tulehduksena, kiipi siitä kurkunpääntulehdukseksi, nousi poskionteloihin ja tipahti lieväksi keuhkokuumeeksi.

uxjekcu oli aika heikkokuntoinen kun vaclav osti sen.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla oli ensimmäisen flunssan jäljiltä monta päivää alilämpöä (ihan vähän päälle 35 parhaimmillaan), sekin tuntuu todellakin oudolta.

Petja Jäppinen, onneksi en lukenut viestiäsi ennen nukkumaanmenoa. Luulotauti ei ole hhauska harrastus, varsinkin kun tietää että noinkin rankan (en muista onko minulla ikinä ollut niin sairas olo) flunssan jälkeen voi tulla kaikenlaista. Tuo on kyllä aika vaikuttava jälkitautikokoelma, minulla on ollut vain lievä keuhkokuume lapsena, ehkä se oli lomalla sairastetun korvatulehduksen jälkitauti. Onneksi naapurimme oli lääkäri.
En tiedä mitä jälkitautien ehkäisemiseksi voisi tehdä, muuta kuin ottaa rauhallisesti. Koulussa on vähän pakko käydä, mutta tänään kyllä lepään.

Blog Widget by LinkWithin