20.3.2006

Saatanan saatanan saatanan helvetti

Alakerran mies on taas vauhdissa. Pitkiä lauseita, jotka koostuvat pelkistä kirosanoista.


Ihmiset yleensä järkyttyvät kun minä kiroilen. En ilmeisesti näytä kiroilevaiselta.

12 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Kieltämättä haukoin henkeäni innostuksesta, kun näin tämän otsikon. Niin odottamattomalta tuntui hetken ajan luulla sinun kironneen noin mehevästi!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä en valitettavasti kiroile noin innokkaasti, en kuitenkaan pystynyt vastustamaan kiusausta otsikon käyttämisestä.
Se mies kyllä ihmetyttää minua. Hänen on pakko suorastaan karjua, täällä ei muuten kuulu mitään ääniä (paitsi viime sunnuntaiaamuna (oliko se tosiaan eilen?) puoli seitsemältä kauheaa vasaranpauketta, silloin kyllä teki mieli kirota mehevästi).

Lord Boredom kirjoitti...

Niinpä ihmettelin minäkin hetken, ja luulin, että olet nyt syystä tai toisesta todella hurjana, jotain harvinaisen kurjaa ja fataalia on sattunut, tai että avasin vain väärän blogin, joka sattui ensisilmäyksellä muistuttamaan N.T:n blogia.

Miss Foxy kirjoitti...

itse olen aina varoittanut kollegoita, että minä olen sitten kova kiroilemaan. -- ja eipä mene aikaakaan kun hermo menee (yleensä koneen kanssa) ja --ttuja tulee rumasti suusta.

: )

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä en kyllä ole erityisen kova kiroilemaan, ehkä se siksi yllättääkin. Tällä hetkellä kyllä tekisi vähän mieli kiroilla, tai ehkä mennä takaisin nukkumaan.

Veloena kirjoitti...

Se on muuten todella kummallista, tuo että ihmiset hämmästyvät kiroilua. kai se on paljolti kotitaustasta kiinni. Mua hämmästyttää enemmän kirjakieltä formaalisti puhuvat ihmiset :D

Veloena kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
oululainen tyttö kirjoitti...

Minä kuuntelin kuukauden päivät yhden pariskunnan tappelua aina ÖISIN. Lopulta yhtenä yönä meni hermot ja karjaisin niin lujaa kuin keuhkoistani(pienistä)lähti "***KELE SE TURPA KIINNI SIELLÄ!"
loppui se.

en vielä uskalla tunnustautua lukijaksi kirjoitti...

Kun vanhempani joskus hamassa nuoruudessaan asuivat rivitalossa ja naapurissa huudettiin öisin, porasi isä akkuporakoneella (ilman terää toki)patterinputkeen, niin johan tuli hiljaista :D

Anonyymi kirjoitti...

Jos naapurin mies on yhtään kaltaiseni, johtuu voimallinen kiroilu yksinomaan tietokoneesta. Mikään muu mahti maailmassa ei saa minua tuntemaan itseäni täysin voimattomaksi kuin tuo viheliäinen kompuutteri. Kun ymmärrys ja taidot eivät riitä - ja kone tekee jotain odottamatonta (tai sitten ei mitään)- en pysty muuhun kuin erinomaisen voimalliseen sadatteluun ja manaamiseen. Pyydän anteeksi seinänaapuriltani.

pk_k kirjoitti...

Tämä kämppä missä asun on melkoinen harakanpesä äänien kuulumisen suhteen, lemmenäänet ja öyhöttäjien öyhötykset kuuluvat. Mutta se ei häiritse, koska luen ne normaaliin elämään kuuluviksi ääniksi. Sen sijaan edellisessä kerrostalossa missä asuin oli meno niin hullua että sai tosissaan pelätä milloin naapurissa tulee ruumiita kun siellä tapeltiin ja pantiin asuntoa palasiksi harva se päivä. Ja tulikinhan siellä niitä ruumiita, ei vaan onneksi ihan samassa rapussa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Veloena, kirjakieltä puhuvat ovat hieman pelottavia. Meillä ei kotona juuri kiroiltu mutta ei sitä myöskään paheksuttu, niinpä kiroan kun tuntuu siltä ilman sen kummempia syyllisyydentuntoja. Välimerkkikiroilusta en kyllä pidä, tosin eräs lapsuudenystävä osaa tehdä sen hauskasti.

Oululainen tyttö, minusta ei ehkä olisi tuohon, tosin syynä on se etten osaa huutaa. En tiedä osaisinko vaikka olisi pakko, mutta ehkä hengenhädässä kykenisi. Tehokas keino meteliin.
Kuten on myös tunnustautumattoman isän, tosin kerrostalossa se saattaisi vähän häiritä muitakin (ja saa lukea ilmann tunnustamistakin).

Anonyymi, jos kyse on tietokoneesta on se aika romu, sen verran paljon ja tunteella siellä kiroillaan. Välillä kuulostaa kuin siellä olisi joitain muitakin, mutta he eivät jatkuvasti karju.

Pk_k, en minäkään normaaleista elämisen äänistä välitä. Eikä tuo kiroilijakaan minua häiritse, vain kummastuttaa. Kiinnostaisi tietää mitä ihmettä hän puuhaa (uusin teoriani on että hän katsoo urheilua). Seksin ääniä en ole kuullut, mutta saatan olla liian kokematon tunnistamaaan niitä. Ehkä alakerran mies kiroilee harrastaessaan seksiä? Täällä ei onneksi tapella noin, tuo alakerran kiroilukaan ei kuulosta vihamieliseltä. Tämän päivän paras kirous oli: "Saatanan saatana, hehe!"

Blog Widget by LinkWithin