16.3.2006

Tärkeät sähköpostit hermostuttavat minua. Viimeaikoina on ollut kyse lähinnä opinnäytetyöhöni liittyvistä kysymyksistä ja olen saanut ottaa yhteyttä ties kuinka moneen mieheen (suurin osa opettajistamme on miehiä jostain syystä, kuvallisen puolella ei taida olla yhtään naisopettajaa, eikä niitä muutenkaan ole montaa, ei kyllä opettajiakaan) ja kaikenlaisiin tahoihin, esimerkiksi sukulaisiin joita en ole koskaan tavannut. Ja melkein kaikkien lukeminen on ollut vaikeaa. Joskus myös ystävien ja tuttavien sähköpostit hermostuttavat, varsinkin jos on kyse tärkeästä ihmisestä ja miespuolisesta (sellaisia viestejä ei kyllä kauheasti tule). Viime aikoina sähköpostien hermostuttavuutta on lisännyt vastaamisen hankaluus. Joskus vastasin kaikkiin viesteihin ja heti ne luettuani, nyt se jää helposti. Joskus en jopa edes vastaa ollenkaan ja tunnen syyllisyyttä. Pyydän näin julkisesti anteeksi niiltä, jotka ovat kirjoittaneet blogiini liittyen eivätkä ole saaneet vastausta. Olen huono ihminen enkä keksi enää mitään kirjoitettavaa muualle kuin blogiin, tämä on näköjään aika vaarallinen harrastus.

Tämän päivän hermostuttava viesti on eräästä tekijänoikeusyhdistyksestä, koskien musiikin käyttöä opinnäytetyössäni. En ole vielä uskaltanut lukea sitä, jostain syystä tunnen epämääräistä syyllisyyttä, minusta tuntuu että olen tehnyt jotain väärää. Kuitenkaan en ole tehnyt muuta kuin ottanut yhteyttä ihmiseen jonka on ilmoitettu antavan lisätietoja ja kysynyt asioita joihin en löytänyt vastausta heidän nettisivuiltaan, niin kuin heidän asiakkaansa kai tekevät. Vastaus tuli nopeasti, ehkä kyseesssä on joku "poissa toimistosta"-automaattiviesti.

Lisäys 10.52 Taaskaan sähköposti ei ollut oikeasti pelottava vaan todella ystävällinen ja selventävä. Nopeaa palvelua. On kyllä vähän huvittavaa että haluamani laulun tekijänoikeus raukeaa tämän vuoden lopussa (tai siis sen äänitteen, säveltäjän ja sanoittajan oikeus kyllä jatkuu), mutta en voi odottaa siihen saakka.

4 kommenttia:

Miss Foxy kirjoitti...

joskus sitä ei vaan jaksa -- ottaa vastaan ties mitä asiaa, joka odottaa sähköpostiviestin takana.

avaan oman sähkäpostini joskus sydän kylmänä - mitä tällä kertaa? mitä nyt ja kuka vaatii mitä?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuollaisessa tilanteessa sähköpostin kammoaminen on ymmärrettävämpää, minun viestini ovat yleensä vastauksia lähettämiini kysymyksiin, tietenkin nekin voivat olla hermostuttavia. Sähköpostin hyvä puoli voisi olla se että asioihin voi reagoida silloin kun itselle parhaiten sopii, mutta se ei oikein toteudu.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin pelkään ja jännitän sähköpostiviestejä, elleivät ne ole ihan lähipiiriin kuuluvilta. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin, eikä tällä hetkellä siihen ole oikein muuta kanavaa kuin netti, mutta kirjoittelu on niin kauhean kuluttavaa, huokaus...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ihmisiin tutustuminen on vaikeaa, netinkin kautta. Onnea sinulle siihen.

Blog Widget by LinkWithin