27.3.2006

Valmis


Finished
Originally uploaded by Ereine.

10 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Onneksi olkoon, pistäs tuo nettiin jakoon ? :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos :)
Nettijako ei onnistu tekijänoikeuksien takia, kun olen muuten niitä työn kanssa varjellut en heti viitsisi niitä rikkoa. Varsinkaan kun minä en omista koko työn oikeuksia, vaan koulu, vastineeksi raha-avusta.

Jani kirjoitti...

Olikos tämä se jota voi nyt alkaa odottelemaan sieltä digi-Yleltä näkyväksi?

Onnittelut!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos. Digi-yle taitaa kyllä jäädä haaveeksi, tärkeintä minulle on että sukulaiset tykkäisivät.


Muistin juuri että vaihtaessani huonoja äänitiedostoja uusiin unohdin kokonaan kaksi tiedostoa. Täytyy varmaan mennä huomenna koululle yhdeksäksi, renderoida se taas ja tulla kotiin koostamaan dvd:tä. Hyvällä tuurilla se olisi valmis määräaikaan mennessä. Pakko se kai on tehdä, äänen laatuero on suuri.

http mistress kirjoitti...

Wau, näyttää hienolta ja ammatimaiselta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sisus ei sitten näytäkään yhtä ammattimaiselta, levytkin ovat ihan sellaisia kuin olivat kaupasta ostettaessa, en ehtinyt ottaa selvää tulostuksesta suoraan levyyn (tai koulun tulostin ei oikein toiminut) ja tarrat vaikuttavat pelottavilta. Ainakin TDK:n levyt ovat valmiiksi tyylikkäitä, toisin kuin jotkut muut viime viikkojen aikana kertyneessä dvd-kokoelmassani (joka koostuu tyhjistä ja epämääräisiä videonpätkiä sisältävistä levyistä).

Matonen kirjoitti...

Onnea onnea!:)

Klassinen kysymys: miltä nyt tuntuu?

Hanichu kirjoitti...

Mahtavaa! Hurjasti onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Sitten vain kirjallista osiota vääntämään :) Ainakin minulla kirjallinen osio oli aika pieni homma koko työn ohella, mutta toisaalta tein sitä koko ajan työn tekemisen ohella.

Ärstyttää, itselläkin taas opinnäytteen tekeminen edessä parin vuoden päästä :/


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitoksia. Nyt tuntuu hyvältä ja tyhjältä ja todella väsyneeltä. Ja vähän stressaantuneelta, ei urakka tähän lopu. Mutta ainakin tuo produktio on nyt valmis. Tai voi olla että se vielä vähän muuttuu ennen kuin lähetän kopiot sukulaisille.

Blog Widget by LinkWithin