12.4.2006


My work
Originally uploaded by Ereine.

Kuvittelin että tililläni oli vaikka miten paljon rahaa, järkytyin kun yritin nostaa rahaa bussilippuja varten (menolippu Jyväskylään 23,20 euroa) ja automaatti väitti ettei tilillä ole katetta. Oli sentään sen verran että pääsen Jyväskylään, paluulippuun täytyy löytää rahaa muualta. Onneksi minulle on tulossa rahaa, niitä saattaa vain joutua odottamaan vähän. Piti soittaa isälle ja pyytää että hän maksaisi yhden työn palkan pikemmin kuin oli puhetta.
Ennen olin parempi olemaan köyhä, nyt olen tottunut parempaan ruokaan enkä enää osaa ostaa sitä kaikkein halvinta.

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Toinen graafikko-opiskelija täällä hieman ahistuneena katselee hienoja tekeleitäsi. :) Itse olen tehnyt lähinnä projekteja, jotka valmistumisvaiheessa aina jäävät odottelemaan sitä, että asiakkaalla olisi rahaa painattaakin ne. Turhauttavaa! Tosin painotalojen kanssa asiointi on hieman pelottavaa, tunnen niiden kanssa oloni tyhmäksi.

Mutta siis kaiken tämän jorinan tarkoitus: hienoja kirjoja! :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos :)
Minulla on ollut todella hyvä tuuri asiakkaiden kanssa, välillä vähän nolottaa. Painotalojen kanssa olen kyllä päässyt tekemisiin aivan liian vähän, asiakkaani on yleensä hoitanut sen puolen ja tunnen itseni todellakin aika tyhmäksi välillä. Meillä siihen puoleen ei ole edes juuri puututtu koulussa. Pelottaa jos joskus saan työn johon pitäisi oikeasti valita paperi ja kysyä tarjouksia ja tietää painovärinhallinnasta. Osaamiseni rajoittuu suunnilleen painokelpoisten pdf:ien tekemiseen ja leikkuumerkkeihin.
Toisaalta vielä enemmän pelottaa se etten ikinä saa mitään töitä.

Anonyymi kirjoitti...

Pienellä rahalla kituuttaminen toimii opiskelujen alussa, mutta kun vuodet vierivät niin ei enää ole energiaa todelliseen pihtaamiseen. Tulee olo, että pakko elää hiukan leveämmin. Vaikka lainalla.


Fanta

Blog Widget by LinkWithin