3.6.2006

Olin eilen taas kahvilassa miesseurassa, tällä kertaa sen blogimiitin merkeissä, ja oli hauskaa. Valomerkki tuli melkein yllätyksenä. Lord Boredom on tiivistänyt illan tapahtumat aika hyvin (paitsi että näytän mielestäni idiootilta hänen ottamassaan kuvassa, mutta se on aika tuttu tunne). Paikalla oli meidän lisäksemme Jyri, joka lähti pois terveydellisistä syistä (minullekin tuli muuten selkä kipeäksi siellä, ehkä Bisketin penkit ovat jotenkin epäergonomisia) ja kuvassa näkyvä solidiary. Minullakin on kuvatodisteita, voin julkaista ne jos asianosaiset antavat luvan.

Tänään saan maksaa eilisen hauskuudesta, olin kotona kahdeltatoista enkä tietenkään voinut mennä heti nukkumaan. Nyt aamulla heräsin siihen että kännykkä muistutti pesutuvasta (varasin sen sekä yhdeksältä että kymmeneltä, aikaisempi aika taitaa jäädä väliin), olisin varmaan yhtä väsynyt vaikka olisin nukkunut pitempäänkin, sain kuitenkin nukuttua yli kahdeksan tuntia. Minulle selvästi tulee krapula valvomisesta. Tänään olisi pitänyt tehdä töitä mutta taidan vain laiskotella, ehtiihän sitä huomennakin. Ja käteni tärisevät vähän tänään.

4 kommenttia:

jampetti kirjoitti...

Lupa myönnetty. :-)

Lord Boredom kirjoitti...

Lupa myönnetty myös, vaikka pelkäänkin hieman, että minä näytän idiootilta. Mielestäni siinä minun ottamassani kuvassa et näytä ollenkaan idiootilta, vaan yksi syy, miksi annoin itselleni etukäteen luvan julkaista se, oli se että se oli mielestäni hyvin onnistunut, ts. kummallekaan ei sattunut outoa ilmettä tms.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy purkaa kamera kun jaksan, en tiedä miten voin olla näin väsynyt.
Yleensä näytän mielestäni aina kuvissa idiootilta, mutta ei sillä ole niin väliä :)

Anada kirjoitti...

Eihän se mitenkään paha kuva ollut. Luulen, että suurin osa ihmisistä (meikä mukaanlukien) ajattelee näyttävänsä kuvissa täysin dorkalta :)

Parhaat (tai siis luontevimmat) kuvat saa kun kuvauksen kohde ei huomaa sitä kuvaustilannetta.

Blog Widget by LinkWithin