31.8.2006

Valokuvatorstai / valo


Yritin ottaa kuvan eniten elämääni tällä hetkellä vaikuttavasta valosta, auringosta kun se kulkee ikkunani takana (itään päin oleva ikkuna on hieman hankala välillä) mutta en saanut aikaan sellaista kuvaa kuin olisin halunnut, joten osallistun taas vanhalla kuvalla (voisin kyllä yrittää ottaa uudenkin kuvan vaikka viikonloppuna). Hollannissa yksi koulutehtävistäni oli ottaa kuvia yöllä. Se oli aika ärsyttävä tehtävä, minun piti ostaa jalusta ja en pitänyt pimeässä kuvaamisesta (varsinkin kun opettajani varoitti minua olemasta yksin ulkona yöllä). Kuva on otettu joskus illalla maaliskuussa lähellä asuntoani, yleensä vain kävelin korttelia ympäri.

8 kommenttia:

Maurelita Pligaa kirjoitti...

Huhuu... tämä on karmivan hyvä.

=)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulle tuosta tulee mieleen entti Tarusta sormusten herrasta, se näyttää jotenkin tietoiselta. Tai ehkä se olisi huorni, entti, joka ei enää ole enää kovin tietoinen ja saattaa olla vaarallinen tai tavallinen puu, joka on muuttunut enttimäiseksi, joka tapauksessa vaarallinen.

Elegia kirjoitti...

Upea, "musta" puu valoefektillä saa jo melkein pelottavia sävyjä. Kuin kauhuleffasta :-) Ihastuttava!

Kirsi kirjoitti...

Tunnelma, joka kuvastasi välityy, tuo itselleni nostalgisen olon. Kiitos.

hpy kirjoitti...

Kaunis varikuva joka on melkein mustavalkoinen.

SusuPetal kirjoitti...

Vaikuttava!

Kummitus kirjoitti...

Kuka muka ei pitäisi pimeässä kuvaamisesta? Vaikea kuvitella. Turvallisuus nyt tietysti on oma juttunsa, jo pelkästään kameransa puolesta saa olla huolissaan heti jos lähtee pohjoismaita pidemmälle, mutta silti, eikö siinä tosiaan sun mielestä ole mitään hienoa, siinä että saa öisiä asioita kuviksi?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos kommenteista.

Kummitus, öisten asioiden kuvaaminen on kyllä kiinnostavaa. Minulla vastenmielisyyteen liittyivät ulkovalokuvaukselliset asiat, esimerkiksi se etten saanut koulullani purettua kameraani ja minun piti aina käydä valokuvausliikkeessä. Se oli aika kallista ja aika usein minusta tuntui siltä että olin saanut tarpeekseni sosiaalisista kontakteista, olisin vain halunnut piileskellä huoneessani. Kun valokuvasin illalla jouduin myös näkemään kämppiksiäni enemmän. Ei minulla ollut mitään oikeaa syytä, asuinalueenikin oli hyvin turvallinen. Tehtävä vain tuntui vaikealta, kaikki tuntui vaikealta siellä.

Blog Widget by LinkWithin