27.10.2006

Eilinen blogimiitti oli aika hauska, vaikka päättyikin aika aikaisin. Tapasin neljältä Katu ei puhun, hän oli mukava ja tyylikäs. Kuljimme ympäriinsä kuvaamassa ja juttelimme. Kuudelta valokuvamiitti muuttui kahvilamiitiksi ja joukkoon liittyi eräs blogilukija/kommentoija, hänkin vaikutti mukavalta. Vakiokahvila oli vain aivan liian hälyinen, minä pystynyt olemaan siellä kovin kauaa. Olin myös kummallisen väsynyt, en tiedä voiko se johtua tauon jälkeen syödystä pullasta, ruokavaliotaan tarkkailevat tuntuvat valittavan nopeiden hiilihydraattien aiheuttamasta väsymyksestä. Normaalisti syön lähinnä näkkileipää ja täysjyväkorppuja.

Tänään kävelin aamulla urheasti koululle, oli pakko käydä palauttamassa kirjoja. Onneksi kävin silloin, vaikka myräkkä olikin aika kauhea, nyt keli on vielä pahempi. Oikeastaan aika mukavaa katsoa myrskyä, kun itse voi istua lämpimässä.
Pitäisi varmaan viimeistellä tutkielmaa mutta mieluummin jatkan outoja ja epätoivoisia käsityöyritelmiäni, viimeksi tehdyt huivi ja pipo ainakin pitäisi purkaa ja jatkaa siskon ja äidin joululahjoja, jos ne vaikka valmistuisivat jouluksi. Kävin eilen ennen miittiä ostamassa lisää lankaa mukavasta kaupasta, jossa palvelu oli niin hyvää että unohdin ärtymykseni uuden pipon epäsopivuuden takia (taisin neuloa sen liian ohuilla puikoilla).

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin