22.11.2006

Äidin luona oli jälleen kerran mukavaa ja loma teki hyvää, vaikka paluu arkeen onkin vähän ankeaa (vähän töitä ja pelottava kotisivu-urakka, kun minun nyt pitäisi alkaa hakemaan töitä niin tarvitsen ne).

Näin siskoani, kävin katsomassa animaatiomme elokuvafestareilla äitini kanssa, tapasin blogitutun (ehkä sitäkin tapaamista voisi sanoa blogitreffeiksi), ostin Nyt-liitteessä ylistetyn vanhan nuoruuden suosikkini uuden levyn, joka ei kyllä ollut mitenkään erikoinen, virkkasin äidilleni huivin ja neuloin itselleni lapasia, joista toinen menee purkuun, toinen on jo purettu monta kertaa (päätin myös että käsityöinnostukseni on hiipumassa tältä vuodelta eikä koko perheeni tarvitse huovutettuja tossuja), leivoin piparkakkuja juhliani varten (ne ovat siis ensi lauantaina alkaen klo 16, myöhemminkin saa tulla. Halukkaat voisivat lähettää minulle sähköpostia, osoite on profiilissa, niin saavat tietää missä asun) ja nukuin pitkään.

Muuten, tietääkö kukaan digibokseista ja osaisi vastata hieman tyhmiin kysymyksiini? Mistä tietää tarvitseeko antenni- vai kaapeliboksin? Isännöitsijältä ei voi kysyä kun kyseessä on lahja. Talo on tavallinen pienkerrostalo kaupungissa. Mikä olisi hyvä merkki, jos käyttäjä ei tarvitse mitään erikoisia ominaisuuksia (kuten tallennusta)? Mistä se kannattaa ostaa? Ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota? Kiitos.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käy katsomassa onko sen talon katolla antennia. Jos ei löydy, niin silloin on kaapelitalous.

Anonyymi kirjoitti...

Ja jos sulla näkyy Subtv ja MTV (musiikki siis) ilman digiboksiakin, niin silloin talossa on kaapeli.

Anonyymi kirjoitti...

Miksei isännöitsijältä voi kysyä? Vai onko lahjan saaja talon isännöitsijä? ;) Ei se salaisuus ole, että onko talo kaapeli- vai antenniverkossa. Tosin jos on kovin pieni ja kummallinen taloyhtiö, niin ei välttämättä ole isännöitsijää.

Digitv.fi:ssä kerrotaan paljon. Mutta ehkä tärkein juttu sen kaapeli/antennijutun jälkeen on se, että onhan telkkari varmasti niin uusi, että siinä on scart. :D

http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;2996;3047


/p

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En ole katsonut katolle mutta kaapelikanavat kyllä näkyvät. Kävin tänään tutkimassa tilannetta kaupoissa ja kaapeli-digiboksien hinnat ovat aivan liian kalliita minulle ja toiselle ostajaehdokkaalle.

Isännöitsijältä ei voi kysyä koska en tiedä kuka hän on. Lahjan saajalta taas ei voi kysyä tuollaisia, ettei hän arvaa. Televisio on kyllä tarpeeksi uusi, pari vuotta vanha.

T kirjoitti...

Digiboksi kaapeliin?
Käviskö tuommoinen: http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=10795

Tuon hinnaksi postikuluineen näyttää tulevan noin 67€ ja kaupoissa löytyy vähän alle satasen. Halvempiin kaapeliin käypäsiin en ole törmännyt.

Tuossa 67€ mallissa on näkyy olevan myös RF-modulaattori joten saa välttävästi toimimaan myös ilman scarttia olevissa televisioissa.

T kirjoitti...

Siis 77€, anteeksi. Tarkalleen 76,60€.
Vaikka tuo linkki ei kokonaan näy sen voi siitä silti näköjään kopioida.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos linkistä, tuo ei ole aivan mahdottoman hintainen minulle ja toiselle lahjasalaliittolaiselle, eräässä kaupassa sanottiin että heillä hinnat alkavat sadastakahdestakympistä. Netistä ostaminen kyllä hieman hirvityttää, tuo on muutenkin niin hankala ostos. Taidankin lähettää tuon linkin toiselle lahjanostajalle, hänen miehensä on työnsä puolesta perillä tuollaisista asioista (harmillista kyllä se kauppa myy vain antennibokseja).

-TC- kirjoitti...

Hei.. Ellette vielä tehneet hankintaa, niin varmistakaa asia; käykää katsomassa lahjan saajan rappukäytävästä, minkä kiinteistöhuoltofirman reviirillä k.o rakennus kököttää. Sitten soitatte kiinteistöfirmaan, ja esitätte asianne. Varmasti auttavat mielellään. Jos vaan haluatte siis nähdä vaivaa ja varmistua asiasta.. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ongelmana on se että tuo talo sattuu sijaitsemaan yli kolmensadan kilometrin päässä eikä sinne oikein pääse tarkastelemaan huoltoyhtiötä (sekin on tietysti ongelma ettei talossa ole rappukäytävää, huoltoyhtiö tietysti ilmoitetaan kyllä ilmoitustaululla). Täytyy kyllä varmaan yrittää varmistaa asia, ehkä saisin nakitettua toisen lahjasalaliittolaisen soittamaan, minä olen tehnyt tähän mennessä kaikki tutkimukset ja hänellä ei ole kai puhelinkammoa. Jotenkin vain aina tuntuu siltä että isomman salaliittolaisen täytyy olla vastuussa.

Muistan kyllä huoltofirman nimen melko varmasti, en vain ole aivan sataprosenttisen varma. Muutenkin tuntuu siltä että heitä parempi taho saattaisi olla vuokranantajaa vastaava (miksi osaomistusasuntojen ylläpitäjiä sitten sanotaankaan).

Blog Widget by LinkWithin